Tarih: 26.10.2017 15:01

SP'li Çelik, Kartepe Zirvesi’ni eleştirdi

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi(SP) Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik geçtiğimiz hafta basın toplantısında, haftalık olağan basın toplantılarının olacağının bilgisini vermişti. Bugün ise bu toplantıların ilkini gerçekleştiren Çelik, Kocaeli gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Halkla İlişkiler Başkanı Alaattin Çakmak, SP İl Müfettişi Recep Sarıdoğan ile basın mensuplarının karşına geçen Nurettin Çelik, Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği Kartepe Zirvesi’ni eleştirdi.

SP’nin 22 Ekim’de Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği il kongresine dair konuşan İl Başkanı Çelik, “Bu kongre göstermiştir ki SP Kocaeli’nde belirleyici bir yapı ve fonksiyon üstlenecek, bu noktada milletimize vermiş olduğumuz sözümüzü, cenabı hakka vermiş o olduğumuz sözü, onları yanıltmadan birleştireceğiz. ‘Millete Sözümüz Var’ sloganı ile tertip edilen kongremizde milletimiz duymak istediği sözü, gerçek sahibinden işitti” diye konuştu.

15 TEMMUZ'U AVRUPALILARDAN DİNLEYECEK DEĞİLİZ

Bugün itibariyle başlayan Kartepe Zirvesine dair eleştiriler yapan Çelik, “15 Temmuz’un konuşulacağı maliyeti 2 Milyon TL’yi bulan bir zirve yapılıyor. İşçimiz, esnafımız, emeklimiz kendi giderlerini karşılayıp ayakta durmak için sıkıntılar yaşarken, milletin yarasına merhem olmayacak programla, paramızın çarçur edilmesini esee kınıyoruz. Darbe girişimi olduğunu kabul etmeyen Avrupalılardan 15 Temmuz’u dinleyecek değiliz” şeklinde konuştu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —