Tarih: 20.10.2012 10:07

SP’den Tokatlılar’a ziyaret!

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Tokat Turhal Çayıraltı Köyü Derrneğine anlamlı bir ziyarette bulundu. Saaadet partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik Başkanlığında ve ilçe yönetim kurulu üyeleri tarafından gebze Tokatlılar Derneğine akşam ziyareti yapıldı. Yapılan ziyarette Tokatlılar Derneği Başkanı Hacı Mehmet Özbektaş ve dernek üyeleri tarafından yapılan hoş karşılanan Saadet Partisi gebze ilçe teşkilatı mensupları gösterilen ilgiden memnun kalarak göstermiş oldukları misafir pervelikten ötürü çok ayrıca teşekkür ettiler.

 

 

 

Nezih bir ortamda yapılan sohbette yaklaşan yerel seçimler vesilesiyle hem Türkiye’nin genel durumu konuşuldu, hemde Gebze’nin içinde bulunduğu yerel yönetimler alanındaki problemler dile getirilerek fikir alışverişinde bulunuldu. Nurettin Çelik Milli Görüş’ün yaptığı hizmetleri anlatırken diğer taraftan “bizi gerek yerel seçimlerde gerekse genel seçimlerde aziz milletimiz tekrar iş başına getirse bu efsane hizmetlerin devam edeceği” vurgusunu yaptı.

 

 

 

Tokatlılar Dernek Başkanı Hacı Mehmet Özbektaş’ın ise yapılan ziyaretten çok memnun olduklarını söylediler; konuşmaları sırasında bu dönemde dernek olarak saadet partisine destek vereceklerini söyleyerek süpriz bir açıklama da bulundu. Yaklaşık bir saat süren ziyaret sonrasında Saadet Partisi İlçe Başkanı Nurettin Çelik ve Tokatlılar Derneği Başkanı Hacı Mehmet Özbektaş ziyaret çıkışı hatıra fotoğrafı çekerek samimi bir görüntü verdiler.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —