Tarih: 17.05.2012 10:51

SP Dilovası kongreye start verdi!

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi Kocaeli genelinde ki kongrelerini hızlı bir şekilde sürdürüyor. Birçok ilçede kongrelerini tamamlayan Saadet Partisinin Dilovası kongresi 2 Haziran'da Fatih Erbakan'ın katılımıyla gerçekleşecek.

 

 

 

2 Haziran'da yapılacak kongreyle ilgili çalışmalarını sürdüren Dilovası Saadet Partisi İlçe Teşkilatı yönetimi geçtiğimiz günlerde yoğun katılımla gerçekleştirilen İl sorumluları, köy ve mahalle temsilcilerinin bulunduğu toplantıyla kongre çalışmalarına start verdi. 

 

 

 

Toplantıyla ilgili olarak basına bilgiler veren SP Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz, 2 Haziran'da Dilovası Belediye Düğün Salonunda yapılacak olan 2. olağan kongreye katılımın yüksek olması için çalışmalarını başlattıklarını ve Milli Görüş camiasına yakışır kongrede Dilovası'nı kucaklayacak bir yönetim oluşturarak 2014 seçimlerine start vereceklerini berlitti. Oğuz ayrıca SP GİK üyesi ve Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın da kongreye katılacağını söyledi. Oğuz tüm Dilovası halkını yapılacak olan kongreye de davet etti.  

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —