Tarih: 29.09.2012 12:49

SP büyük mitingi Gebze’de yapacak

Facebook Twitter Linked-in

Mitingle ilgili bugün Gebze’de yapılan toplantıya İl Başkanı Sinan Ejderoğlu ve Kocaeli genelindeki ilçe başkanları katıldı. Toplantıda ilk konuşmayı Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik yaptı. Peygamber efendimize yapılan hakaretleri kabullenmenin mümkün olamayacağını söyleyen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, “O’na olan sevgimizi bir nebze olsun burada göstermek istiyoruz. Ayrıca son günlerde artan terör olaylarını da protesto etmek istiyoruz. Birlik ve beraberliğimizin bozulamayacağını herkese göstermek istiyoruz” dedi. 

 

 

Saadet Partisi Kocaeli İl başkanı Sinan Ejderoğlu da, Türkiye’de Saadet Partisi’nin en güçlü olduğu ilin Kocaeli, Kocaeli’de de en güçlü ilçenin Gebze olduğunu söyledi.  Parti farkı gözetmeksiniz herkesi bu mitinge davet ettiklerini söyleyen Ejderoğlu,  “Peygamberimize olan sevgiyi göstermek için hep beraber bir arada olacağız. AK Parti, CHP, MHP, BBP ve tüm DP’illeri burada görmek istiyoruz” dedi. 

 

 

Son günlerde artan terör olaylarını da lanetlemek istediklerini ifade eden Ejderoğlu, “Bu olaylar elbette sadece bizim sorumluluğumuzda değil ama Türkiye’de bu tür olaylara en fazla duyarlılık gösteren parti Saadet Partisi’dir. Rakam olarak bir şey söylemek doğru olmaz ancak geniş bir katılımın olmasını bekliyoruz. Mitingimize Saadet Partisi Genel Başkanımız Mustafa Kamalak da katılacak. Farklı kesimlerden çok sayıda insanın katılmasını bekliyoruz” dedi. 

 

 

Programın sonunda siyasi bir soruya da cevap veren Ejderoğlu, Saadet Partisi’nin oyunun aldığı oy ile ölçülmemesi gerektiğini söyledi ve bu seçimlerde bunun da aşılacağını ifade etti. Dilovası’nda eski başkanlardan Ercan Dalkılıç ile görüşmeler yaptıklarını ifade eden Ejderoğlu, “En güvenilir, inanılır ve sorunsuz parti Saadet Partisi olduğu için çok sayıda insan partimizin çatısı altında seçimlere girmek istiyor” diye konuştu.  

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —