Tarih: 15.03.2012 13:43

Soylukent teşekküre geldi!

Facebook Twitter Linked-in

Doğalgaz ve çevre düzenlemesi talepleri kısa sürede çözüme kavuşturulan Soylukent Kooperatifi yöneticileri Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekküre geldi.  Başkan Köşker, kentin her noktasına eşit ve sürekli hizmet politikasıyla çalışmalara devam ettiklerini söyledi. 

 

 

EŞİT HİZMET DEVAMLI HİZMET

 

 

‘Her mahalleye eşit ve sürekli hizmet’ parolasıyla Gebzeli hemşerileri için hizmet üretmeyi sürdüren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in makamı boş kalmıyor. Vatandaşların sorunlarını ve sıkıntılarını ilk elden dinleyen ve çözüm üreten Başkan Köşker’in son ziyaretçileri, Barış Mahallesi’nde bulunan Soylukent Yapı Kooperatifi sakinleri ve yöneticileri oldu. Doğalgaz ve çevre düzenlemesi taleplerini, bir önceki ziyaretlerinde Başkan Köşker’e ileten site yönetimi teşekküre geldi. Kooperatif Başkanı Burhanettin Malkoç ve yönetimini makamında ağırlayan Başkan Köşker, kentin her noktasına eşit ve sürekli hizmet politikasıyla çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

 

 

HİZMET AŞKIYLA ÇALIŞIYORUZ

 

 

“Vatandaşımızın sorunu bizim sorunumuz. Çözüm makamı olarak tüm sorunların çözülmesi ve taleplerini yerine getirilmesi için, imkanlar dahilinde çalışıyoruz. Hemşerilerimizden aldığımız güç ve hizmet aşkıyla, Gebze’mizi el ele daha yaşanabilir ve modern bir kent haline getireceğimize inanıyoruz” diyen Başkan Köşker’e hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Soylukent Yapı Kooperatifi Başkanı Burhanettin Malkoç, “Doğalgaz ve çevre düzenlemesi taleplerimizi kısa sürede çözüme kavuşturan değerli başkanımıza alakasından ötürü teşekkür ederiz. Gebze için gecesini gündüzüne katarak hizmet veren başkanımıza ve onun değerli ekibine, bundan sonraki çalışmalarında da başarılar dileriz” ifadelerini kullandı. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.  

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —