Tarih: 03.03.2012 10:08

Sosyal Hizmetler'de büyük vurgun!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Mali Büro ekipleri büyük bir ihale yolsuzluğu operasyonuna imza attı. Eski adı Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olan Aile ve Sosyal Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü'nün yemek ihalesinde yaklaşık 6 milyon TL'lik yolsuzluk yaptıkları ileri sürülen 25 kişi gözaltına alındı. 

 

 

25 KİŞİ GÖZALTINDA 

 

 

Gözaltına alınan zanlılardan 5'i adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan 3 zanlı da tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gözaltına alınanlardan 15'inin kamu görevlisi olduğu öğrenildi. 25 kişi hakkında yasal işlem başlatılan operasyon kamu kurumunu ilgilendirdiği için gizlilik içinde yapıldı. 

 

 

3 KİŞİ TUTUKLANDI

 

Kentimizde geniş bir kesim tarafından tanınan Apaydın Yemek Fabrikası'nın sahibi Hakim Apaydın, ihalenin komisyon başkanlığını yapan il müdür yardımcısı Ömer Çiftçioğlu ve ihale komisyon üyesi Necmi Kocadağ tutuklandı. 

 

 

GİZLİLİK KARARI VAR

 

 

İhale yolsuzluğu dosyasıyla ilgili Kocaeli Cumhuriyet Savcılığı gizlilik kararı aldı. İl Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmazken ihaleye katılan şirketin evraklarına savcılıkça el koyuldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —