Tarih: 09.06.2014 15:26

“Sorun seçmende değil bizde”

Facebook Twitter Linked-in

Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda; 30 Mart yerel seçimlerinde alınan başarısız sonuç değerlendirilip tartışıldı. Danışma Kurulu’nun açılış konuşmasını yapan Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, “Bir seçim geçirdik. Seçim öncesi yaptığımız danışma kurulunda almış olduğumuz kararların tamamını uyguladık” dedi.

 

Bugün seçim sonrası ilk danışma kurulu toplantısını gerçekleştirdiklerini söyleyen Tatar, “Yönetim kurulu olarak bize görev verildiğinde hedefimiz yerel de iktidar olmak idi. O günden bu güne kadar gerek seçimden önce adayların saptanmasında gerekse örgütsel çalışmada, örgütümüzü dışlayarak hiçbir iş yapmadığımızı vurgulamak istiyorum” dedi.

 

Sandıklardan aldığımız sonuçlar geçmişten kötü değil ama ne yazık ki başaramadık diyen Tatar, “ Başarılı değiliz. CHP’nin hiçbir koltuğu baki değildir. Gelip geçici makamlardır. Elbette hatalarımız var. Ama hatalar bilinçli ve kasti olmamalıdır. Biz elimizden geldiğince bu ilçeyi diri tutmaya çalıştık. Önemli olan bu zamanlarda partimizi daha iyi yerlere taşımaktır. Onun için biz çalışmaya devam edeceğiz. Bizi seçen irade sizin göreviniz bitti diyene kadar. Oda kongre sürecidir. Biz CHP olarak eleştirilere açık bir partiyiz. CHP’yi ileriye taşıyacak bütün eleştirilerin başımızın üzerinde yeri var” diye konuştu.

 

Net bir mağlubiyet var

 

İl Başkanı Yalçın Kuşkan ise, “Partimizde uzun zaman sonra ilk defa eğilim yoklaması yapıldı. Gebze de 1 ay gecikmiş olması, benim, örgütün ya da milletvekillerimizin doğrultusunda değil genel merkezin gecikmesidir. Bunu bilmenizi istiyorum.

 

Gebze de aday olacak kişiyi hep birlikte sizler belirlediniz”dedi. Cumhurbaşkanlığı sürecini değerlendirmek üzere Salı günü bilişim ve sandık sorumlularını il binasında toplayacağım diyen Kuşkan, “ 30 Mart yerel seçimlerinde tüm Kocaeli’de umduğumuz sonuç alınmadı. Çok net bir mağlubiyet var. 13-0 olabilecek en kötü sonuç” diye konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —