Tarih: 27.04.2012 10:08

Son ülke grubu da Kocaeli’den ayrıldı!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu 4’üncüsünü düzenlediği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali için Kocaeli’ne gelen son ülke grubu da Kocaeli’den ayrıldı. 41 ülkeden 1000 çocuğun katıldığı festival sonunda ülkesine dönen son ülke Sırbistan oldu.

 

 

 

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

 

 

Kuruçeşme Kılıçaslan İlköğretim Okulu’nda düzenlenen veda törenine Sırbistanlı çocuklar ile festival süresince kaldıkları aileler ve Kocaeli’de edindikleri arkadaşları katıldı. Duygusal anların yaşandığı törende Sırbistanlı ve Kocaelili çocuklar gözyaşlarını tutamadı. Uzun süre sarılarak teselli veren çocuklar gelecek sene tekrar buluşmak üzere birbirlerine söz verdiler.

 

 

 

ÇOCUK FUARINA 127 BİN KİŞİ KATILMIŞTI

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Kocaeli Çocuk, Eğitim ve Eğlence Fuarı 23 Nisan Pazartesi günü sona ermişti. Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde yapılan fuarı dört günde 127 bin kişi ziyaret etmişti. Çocukların doyasıya eğlendiği fuarda anne ve babalar da çocukluk günlerine dönmüştü. 23 Nisan coşkusunun doyasıya yaşandığı fuarda çok sayıda aktiviteye katılan çocuklar gönüllerince eğlenmişti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —