Tarih: 27.12.2013 10:55

Son teknolojiyle çevre temizliği

Facebook Twitter Linked-in

Büyükşehir, kent içi yol temizliği için temizlik filosuna son teknoloji süpürge aracı kattı. Çevreye büyük önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi gerek yollarda gerekse parklarda rutin olarak temizlik çalışmaları yapıyor. Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler şehir içinde temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

 

Yol kenarlarında biriken çamur ve toz birikintileri süpürge araçlarıyla temizleniyor. Büyükşehir Belediyesi yol temizliğinde daha hızlı ve verimli sonuç alabilmek için son teknoloji ürünü bir süpürge aracını temizlik filosuna kattı.

 

En gelişmiş zemin süpürme aracı

 

Büyükşehir’in yeni temizlik aracı, Avrupa’nın en gelişmiş zemin süpürme aracı olarak dikkat çekiyor. 4,7 metreküp çöp toplama kapasitesi bulunan araç14 bin metreküp emiş gücüyle yolardaki tozları anında temizliyor. İki fırçalı, ortadan emişli ve tek motorlu hidrostatik araç, yakıt yönünden de oldukça tasarruflu. Manevra kabiliyeti yüksek olan araç, dar alanlara kolaylıkla girebildiği için operatöre de rahat kullanım imkanı sunuyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —