Tarih: 03.04.2019 08:38

Son Dönemin En Popüleri: Havuç Dilim Baklava!

Facebook Twitter Linked-in

Son dönemde popülerliği ikiye katlanan havuç dilimi baklava yetişkinler kadar çocukların da severek tükettiği bir lezzete dönüştü. Çocukların favori tatlısı bile olabilen bu lezzet özel kesimi sayesinde iştahları iki kat kabartıyor. Altın sarısı rengi ve çıtır lezzeti ile dikkat çeken baklavayı gün içerisinde dilediğiniz zaman tüketebilirsiniz.

Ayrıca konuklarınız için de ideal bir ikramlık arıyorsanız hiç tereddüt etmeden tercihinizi baklava çeşitleri arasında yükselen bir trend olan havuç diliminden yana kullanabilirsiniz. Çünkü ikramlık olarak da sunuma hazır görünümü ile kadınların hayatını kolaylaştırıyor. Sadece ikram tabağına koyarak gönül rahatlığı ile sunum yapabilirsiniz. Üçgen formunda kesilen ve geleneksel Gaziantep baklavası lezzetini taşıyan bu özel tatlı hediyelik olarak da büyük bir ilgi görmeye başladı.

Hediyelik Havuç Dilimi Gaziantep Baklavası

Evde baklava yapmayı biliyor olsanız dahi Gaziantep baklavası lezzetini yakalamanız çok zor. Yıllarca baklava yapımına emek veren Gaziantep baklava ustaları tarafından yapılan bu lezzete internet üzerinden sipariş vererek kolayca ulaşabilirsiniz. Üstelik siparişler çok kısa bir süre içerisinde adrese ulaşıyor. Böylece hediyelik olarak ziyaret ettiğiniz yakınlarınıza hazır kutu şeklinde sunabilir ya da sofranıza bu lezzeti kazandırabilirsiniz. bayramlar gibi özel günlerde de havuç dilimi sipariş işlemi vererek eşsiz bir ikramlık lezzetinin kapınıza kadar gelmesini sağlamanız mümkün!

Elbette bu baklava çeşidini her yerde görebilir ve bulabilirsiniz. Ancak size önerimiz baklavayı yöresinden; Antep’ten temin etmeniz olacak. Bu noktada size bu şansı sunan web adreslerini keşfetmeniz gerekecek. Bizim önerimiz çok sayıda kişinin favori sitesi olan Şaşı Gurme olacak. Çünkü bu sitede Antep’ten havuç dilimi baklava siparişi verdiğinizde en taze şekliyle adresinize ulaşıyor. Ayrıca firma baklava yapımında koruyucu madde ya da katkı maddesi kullanmıyor.

Havuç Dilimi Baklava İnternetten Alınabilir

Baklavaları en taze malzemeler ile yaptığından satın aldığınız ürün uzun süre taze kalabiliyor ve dilediğiniz zaman tüketebiliyorsunuz. Pek çok sitede olduğu gibi Antep fıstıkları az oranda kullanılıyor. Son derece yoğun bir Antep fıstığı baklava yapımında kullanılıyor ve fıstıklar bile kendi başına eşsiz bir lezzet şöleni sunuyor. Bununla birlikte tepsi baklava siparişi vermek de mümkün oluyor. Site üzerinden hem 2 kg ya da 3 kg’lık tepsilerde hem de 500 gr ya da 1kg’lık kutularda sipariş verilebiliyor. Dolayısıyla herkes ihtiyacı kadar baklava temin etme şansına sahip oluyor.

Farklı baklava çeşitlerini de beğeniye sunduğu bilgisini aktaralım. Eğer havuç dilimine alternatif arıyorsanız klasik baklava kuru baklava gibi çeşitleri de var. Bu arada sitede bulunan baklava çeşitlerinden karışık bir tepsi hazırlanması için de sipariş verebiliyorsunuz. Çeşit çeşit baklava siparişi verdiğinizde konuklarınız için de iştah açan ikramlıklar elde etmiş olacaksınız.

Kaynak: Şaşıgurme




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —