Tarih: 08.12.2021 17:49

Solo Fırın

Facebook Twitter Linked-in

 

Solo Fırın

Mutfaklarda oldukça kullanışlı olduklarından dolayı solo fırın modelleri büyük ilgi görür. Bunların üst kısmında ocak yer alır. Özellikle alanı küçük mekanlarda yer tasarrufuna olanak tanır. Piyasada renk yelpazesi geniştir. Fakat en çok siyah, beyaz ve gri renkler tercih edilir. Talep edilen ücretleri sahip oldukları özelliklere bağlı bir şekilde değişiklik gösterir.

Fırınlarda bulunan program sayısı ile satış fiyatları arasında doğru orantılıdır. Garanti süreleri ortalama 2 yıldır. Bu süre içerisinde meydana gelecek her arıza ücretsiz tamir edilir. Müşteri istediği zaman garantiyi uzatabilir. Ancak bunun için bir miktar ücret vermesi gerekir.

Solo Fırın Çeşitleri

Ürününüzü uzun süre kullanabilmek için düzenli aralıklarla temizlemeniz gerekir. Yoksa hem kötü görüntü hem de sağlıksız yemeklerin meydana gelmesi kaçınılmaz olacaktır. Yüzeylerde kalıcı lekeler de ortaya çıkabilir. Ayrıca konumu da oldukça önemlidir. 

Pencereye yakın yerlerde bulunmamasında fayda vardır. Bunun nedeni pencere açık olduğunda esen rüzgardan kaynaklı açık ocağın sönme durumudur. Bu çok tehlikelidir. Dolayısıyla solo fırın konumlandırma konusuna özen gösterilmelidir. Modern solo fırınları https://www.kumtel.com/solo-firinlar bu linki tıklayarak inceleyebilirsiniz.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —