Tarih: 10.07.2016 17:23

SOKAK ORTASINDA BOMBA PANİĞİ ! ARAÇTAN İNİP KOŞARAK UZAKLAŞTILAR ...

Facebook Twitter Linked-in

Diyarbakır'da bir araç, patlak lastiğiyle girdiği çıkmaz sokakta evin duvarına çarparak durdu. Araçtakilerin, iner inmez olay yerinden hızla uzaklaşması mahallelinin aklına bombayı getirdi.Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde bir araç, patlak lastiğiyle girdiği çıkmaz sokakta evin duvarına çarparak durdu. Sürücüsü ile bir kadının araçtan inerek olay yerinden hızla uzaklaşmasına tanık olan mahalleli, paniğe kapılarak 'bombalı araç' ihbarıyla polisi aradı.

SÜRÜCÜNÜN KAÇTIĞINI GÖRÜNCE BOMBALI ARAÇ SANDILAR

Bağlar ilçesi Yeniköy Mahallesi 1032. çıkmaz sokakta 34 PF 1247 plakalı lastiği patlak otomobil, süratli bir şekilde çıkmaz olan sokağa girdi ve bir evin duvarına çarparak durdu. Büyük gürültü üzerine olayın ne olduğunu öğrenmeye çalışan mahalle sakinleri, kaza yapan otomobilde bulunan sürücü ve bir kadının araçtan inerek hızla olay yerinden uzaklaştığını görünce, aracın bombalı araç olduğu şüphesine kapıldı ve polise haber verdi. Vatandaşın olayla ilgili verdiği bilgi ve araçtan inenlerin hızla aracı terk ettiği bilgisi, aracın bombalı araç olabileceği yönünde kuşkuları artırdı.

KAZANIN ARAÇTA YAŞANAN TARTIŞMA YÜZÜNDEN OLDUĞU ANLAŞILDI

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, çevre güvenliğini alan polis, aracın sahibine ulaştı. Araçta bulunan sürücü ile bayanın tartışma yaşadığını ve bu tartışma üzerine kaza meydana geldiği bilgisini alan polis, yine de çok dikkatli şekilde incelemelerini sürdürdü. Polisin incelemesinin ardından araç çekici ile sokaktan çıkarılırken, paniğe kapılan mahalleli de rahat bir nefes aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —