Tarih: 08.09.2014 12:56

Sokak basketbolu turnuvası start aldı

Facebook Twitter Linked-in

Açılış törenine Gebze Belediye Başkan vekili Nilay Ayran,  Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mücahit Sak, Gebze Kent Konseyi Başkanı Gültekin Şenel Türkiye Basketbol Federasyonu Organizasyon Sorumlusu Ali Bayraktar, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

“İlgi çok iyi”

 

Programda konuşan Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mücahit Sak, Kocaeli, İstanbul, Yalova, Edirne, Bursa, Zonguldak gibi illerin de yer aldığı tüm yurt genelindeki takımlardan başvuruların yapıldığını söyledi. Katılım son derece yoğun olduğunu ifade eden Sak, önümüzdeki sene turnuvanın 18’cisinin Gebze’de düzenlenecek olmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.

 

“Gebze için önemli”

 

Gebze Kent Konseyi Başkanı Şenel ve böyle bir projenin içinde yer almaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. Gebze Belediye Başkan vekili Nilay Ayran ise bu tür etkinliklerin Gebze’ye artı değer kattığını söyleyerek, “ Bu turnuva Gebze’nin adını duyurabilmesi için çok önemli. Turnuvanın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.Yapılan konuşmaların ardından maçlara geçildi. Takımlar birbirlerini yenebilmek için kıyasıya mücadele etti. Öte yandan Gebze Sokak Basketbolu 3x3 Turnuvası bugün Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda sürecek. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —