Tarih: 24.09.2012 13:46

Sokak basketbolu sona erdi!

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova Belediyesi ve Çayırova Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen 4. Çayırova Sokak Basketbolu çeyrek, yarı, final müsabakalarının heyecanı ile son buldu.

 

 

150 Sporcu Katıldı

 

 

Cumhuriyet Mahallesi Aliya İzzet Begoviç Parkı’nda düzenlenen ve 2 gün süren turnuvanın son gününde oynanan müsabakalar ile bir hayli çekişmeli geçen turnuva muhteşem final mücadeleleri ile sona erdi. 37 takımın ve 150 sporcunun katıldığı sokak basketbolunda toplamda gruplar başta olmak üzere çeyrek, yarı ve final maçları oynandı. 2 gün olarak düzenlenen turnuvanın ilk gününde grup müsabakaları oynanırken, ikinci gününde final mücadeleleri gerçekleştirildi. 12 basketbol hakemi tarafından yönetilen müsabakaların final gününde oynanan karşılaşmalarda kurumlar ve takımlar kendi aralarında final mücadelesi verdiler. 

 

 

Şampiyon 3 Oda 1 Salon Takımı Oldu

 

 

Kurumlar turnuvasında derece elde ederek birinci olan Gebze İleri teknoloji Enstitüsünü, Çayırova Belediyesi ikinci olarak takip ederken, kurumların üçüncülüğünü ise Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çayırova Kaymakamlığı paylaştı. Takımlar kategorisinde gerçekleşen müsabakalarda şampiyon 3 Oda 1 Salon oldu. İkinciliği Orkun Otomatiğin aldığı turnuvanın üçüncülüğünü Tabut ile Darıca Çınaraltı Takımları paylaştı. Takımların ödülleri protokol üyelerince verildi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —