Tarih: 26.05.2017 14:23

Soba: Gecikmeler oldu!

Facebook Twitter Linked-in

Sözlerine geride kalan referandum sürecini ve sonuçlarını değerlendirerek başlayan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, "Herkes sandıktan çıkan sonuca saygı duymak zorundadır. Çıkan sonuç ülkemize hayırlı olsun. Gebze’de hemen hemen her gün milletvekillilerimizin katılımı, Bakanlarımız ve Büyükşehir Belediyemizle birlikte SKM programlarını harfiyen yerini getirdik. Geride kalan seçimlerden elde ettiğimiz tecrübeyle mükemmel bir çalışma oldu. Gidilmedik sendika, dernek, kahvehane bırakmadık. Her gün sabah 9’dan gecenin yarısına kadar çalışmalar yaptık ve bu çalışmanın karşılığını Evet oyları olarak aldık. Yüzde 60’ın üstünde evet oyu alarak yaptığımız çalışmalarımızın karşılığını aldık. Seçime katılan tüm vatandaşlarımıza bu nedenle teşekkür ediyorum. Gebze örnek bir seçim süreci yaşadık, en ufak bir tartışma olmadı. Bu nedenle birlikte çalıştığımız MHP olmak üzere tüm siyasi partilere teşekkür ediyoruz" dedi.

KONGRE SÜRECİ BAYRAMDAN SONRA

AK Parti ve Türk siyasetinde yeni bir dönemin başladığını ileri süren Soba, kongre sürecine değinerek, "16 Nisan’dan sonra partili Cumhurbaşkanlığı dönemi başladı. Çok başarılı bir kongre sürecini tamamlamış olduk. MKYK’da Kocaeli’nin değerlendiriliyor olması önemli. Ağabey olarak gördüğümüz Zeki Aygün’ün MKYK’da yer alarak Kocaeli’nin temsil edilmesi bizi ziyadesiyle mutlu etti. Kendisine başarılar diliyoruz. Bayramdan sonra AK Parti’de kongre süreci başlayacak. Elimizde resmi takvim yok, ama Bayram sonrası başlayacak bu süreç. Yıl sonuna kalmadan AK Parti Belde, İlçe ve İl kongrelerini tamamlayacaktır. Takvim ulaştığında süreçle ilgili bilgilendirmeyi yapacağız" diye konuştu.

AK PARTİ’DE RAMAZAN PROGRAMI

Ramazan ayında yapılacak çalışmalara değinen Soba, "11 ayın Sultanı Ramazan başladı. Ramazanla ilgili çalışma programımızı oluşturduk. Her Ramazan ayında ekstra programlara imza attık. Geçmişte yaptığımız yetim ve ihtiyaç çocuklara yönelik çalışmamızı kadın kollarımızla birlikte yapacağız. Gönül sofralarına konuk olmaya devam edeceğiz. STK ve belediyemizin iftarlarına katılmaya çalışacağız. 3 Haziran’da geleneksel teşkilat iftarımızı Tatlıkuyu Semt Pazarı'nda yapacağız" dedi.

GECİKMELER OLDU

Soba, Gebze Anibal Kavşak Projesi ve Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ndeki çalışmalarla ilgili olarak, "Anibal ve hastane inşaatı için bitmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Anibal ve hastanede bir gecikme var. Her gecikmeye de müdahale ediyoruz. İlla sürecinde bitecek diye bir şey yok. Hastanede eylül ayından hizmet vermeye başlar. Müteahhidin birinin i½as etmesinden dolayı gecikme oldu" diye konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —