Tarih: 29.07.2022 14:13

Sms Onayı Sürecinde Sms Gelmezse Ne Olur?

Facebook Twitter Linked-in

Mobil onay sistemlerimizde saklanan isim, soyadı, kart bilgileri gibi bilgileriniz asla başka kişilerle paylaşılmaz. Bu durum karşısında da kişiler numara satın almakta, Sms doğrulamaları gerçekleştirmektedir. Yasal olan bu işlemler kullanıcılar arasında ki etkileşimi gerçekleştirmeyi sağlamak, projelerin gerçek kişilerce kullanılmasını sağlamaktadır. Sms onay hizmetleri genel anlamıyla mobil onay hizmetleri olarak adlandırılır. Mobil onay sunan sistemimiz Onay TR üzerinden kendi numaralarınızı gizleyerek, yabancı, istediğiniz ülke numaraları ile istediğiniz uygulamalara kısa sürede kayıt olabilirsiniz. Bu hizmetlerle sosyal medya uygulamalarının hepsinde hesaplar için özel numara kullanılma zorunluluğu durumu da ortadan kalkmıştır.

Sms Onayı İçin Mesaj OnayTR’ye Ne Zaman Gelir?

Numara onay için beklenen mesajlar genel olarak üç dakika içinde ulaştırılsa da durum kişilerin cihazına bağlı olarak, sistemsel olarak değişiklik gösterir. Sms onayı için mesaj gelmezse Onaytr’ye 7/24 sürekli canlı destek servisimiz üzerinden ulaşabilirsiniz. İnternette herhangi bir platforma üye olmak istendiği zaman hesapların başka kişilerce ele geçmesini önlemek amacıyla mobil onay sistemleri geliştirilmiştir. Aynı operatörü olan farklı telefonlarla deneme yapılmalıdır. Bu işlemlerle telefonlara mesaj iletilmelidir. Mesaj sorunsuz şekilde iletiliyorsa problemler sahip olunan cihazlarla ilgilidir. Telefonlarda sorun olduğundaysa yeniden başlatmak gerekmektedir. Cihazların ideal sinyal gücünde olup olmadığı kontrolü yapılmalıdır. Bu alternatifler denense de kod gelmemişse farklı mobil operatör denenmesi gerekmektedir.

Sms Onay Mesajı Gelmesi İçin Ne Yapılması Gerekir?

Telefon üzerinden gerçekleştirilen sms onay yapılan işlerin güvenilir olması için gerek olan uygulamalardır. Bu durumlarda kişiler doğrulama sırasında sorun yaşadığında sms kodunun kendisine ulaşmadığını belirtmektedir. Yapılması gereken işlemler bulunur. OnayTR’de Telefon numarasının geçerli numaralar arasında olup olmadığı kontrol edilmelidir. Numaraların sabit hat olmaması gerekmektedir. Hat açık olduğu durumlarda sms alınacak kapasitede olmalıdır. Telefonun şebekesi haricinde dolaşımda olmadığı konusunda emin olmanız gerekir. Dolaşımda telefonlarda mesaj iletiminde de sorunlar olabilir. Aynı operatörlere kayıtlı olan farklı telefonlarla sms kontrolleri yapılması gerekir. 

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —