Tarih: 07.10.2019 15:57

Smartpro yazılım eğitimleri istihdamı arttırmaya devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Yıllardan beridir yazılım uzmanlığı, sistem uzmanlığı, java & android uzmanlığı, web& grafik üzerine eğitim vermeye devam eden Smartpro, sadece eğitim vermekle kalmayıp aynı zamanda eğitim alanlarında istihdamı sağlamaya devam etmektedir. Üniversiteden bilişim alanında mezun uzman sayısı yetersiz iken, farklı meslek gruplarına mensup bireyler uluslararası bilişim sertifikasyonuna sahip oldukları takdirde birçok kurumsal firmada iş imkanı buluyorlar.

 

Türkiye’nin bilişim alanında kalkınabilmesi için en az 100.000 bilişim uzmanına ihtiyaç olduğunu raporlarla kanıtlayan Smartpro, katılımcılarını %83’ünün 3 ay kadar kısa sürede kurumsal firmalarda iş başı yapabildiklerini söylemektedir. Smartpro içerisinde, uluslararası projelere imza atmış tecrübeli network, sistem ve yazılım uzmanları ve Türkiye’nin büyük kurumsal firmalarının bilgi işlem altyapılarındaki uzmanlar Smartpro bünyesinde görev almaktadır.

Smartpro yazılım eğitim kurumu, bilişim uzmanlık eğitimleri ve kariyer destek eğitimleri olarak iki koldan eğitim vermektedir.

 

Peki Smartpro yazılım eğitimlerinin avantajları nelerdir?

 

İstihdam olanağını arttırır:

Smartpro bünyesinde aldığınız eğitimleri hem günümüz mesleklerine ayak uyduracak hem de sektörde iş bulmanıza yardımcı olmaktadır. Buradan alınan eğitimlerin bir diğer yardımcı yönü ise günümüz mesleklerinin yeni mezunları arasında olarak gelecek nesillere öncü olmalarını sağlamaktır.

 

Sektördeki işgücü ihtiyacını arttırır:

Türkiye’de en fazla eleman ihtiyacı yazılım uzmanlığında olduğu raporlarla kanıtlayan Smartpro, yazılım eğitimleri ile sektörde çokça ihtiyaç duyulan yazlım uzmanı yetiştirerek, kolay iş bulmalarına katkı sağlamaktadır.

 

Her meslekten kişilere öğrenme kolaylığı:

Yazılım deyince aklınıza sayısal veriler, o hiç sevemediğiniz matematiksel işlem gelebilir ancak Smartpro’da hangi meslek grubundan olursanız olun, aldığınız yazılım eğitimi sizi tatmin edecek yöndedir.

 

Yazılımsal verilerin kullanışı:

Günümüzün en çok ihtiyaç gerektiren mesleği yazılım uzmanlığı gerektirir dedik ve Smartpro yazılım eğitimleri ile yazılım uzmanlığı sertifikası alarak, verilerin raporlanması, verilerin akışını ve düzenlenmesini öğrendikçe gözünüz kapalı yapmaya başlayacağınız iddia edilmektedir.

 

Bilmediğiniz bir dünya

Dijital medya fiziki dünyadan birçok alandan farklılık göstermekte ve kimi zaman dijital dünyaya daha fazla önem veririz. Smartpro yazılım eğitimi ile bilmediğiniz bir dünyanın kapısını aralayarak, hiç bilmediğiniz bir mesleğin içinde kendinizi bulabilir ve belki gelecekteki yazılım uzmanı siz olabilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —