Tarih: 24.02.2021 09:55

SMA Solar SUNNY TRIPOWER CORE2 Çözümü ile Ticari Çatı Pazarında Fark Yaratıyor

Facebook Twitter Linked-in

Büyümekte olan Türkiye çatı pazarına ve öz tüketim projelerine yönelik özellikleriyle ön plana çıkan SUNNY TRIOPOWER CORE2, yüksek verimliliği, benzersiz tasarımı, dijital ve entegre özellikleri sayesinde projelerinizde sizlere esneklik ve verimlilik sunarken, toplam satın alma maliyetlerinizi düşürüyor.

SMA SUNNY TRIPOWER CORE2 Sizlere Neler Sunuyor?

metin içeren bir resim Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

SUNNY TRIPOWER CORE2’i Farklı Kılan Özellikler

metin içeren bir resim Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

SMA ShadeFix ile Gölgeli Durumlarda Dahi Verimli Üretim

SUNNY TRIPOWER CORE2'in entegre bir şekilde gelen ShadeFix özelliği sayesinde, gölgeli durumlarda bile en yüksek performans ve enerji üretimi sağlanır. Bu özellik çatıda ek bir elektronik ekipmana duyacağınız ihtiyacı ortadan kaldırır.

Dijital Dünya ile Entegre

SUNNY TRIPOWER CORE2, SMA Sunny Design ile tasarım kolaylığı ile hem proje hatalarını ortadan kaldırır hem de zamandan tasarruf etmenizi sağlar. EnnexOS entegreli DATA MANAGER M ile devreye alma oldukça kolaylaşırken, PV sistemlerinde izleme, yönetim ve güç kontrolü sağlar. Ayrıca SUNNY PORTAL ile verilerinizi izlemenize, durum güncellemelerini ücretsiz almanızı sağlar.

SMA Yerleşik Servis Organizasyonu Her Zaman Yanınızda!

İnverter seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli kriterlerden biri servis koşullarıdır. SMA sahip olduğu gelişmiş yerleşik yetkili servis organizasyonu ile satış öncesi ve sonrası her zaman yanınızdadır.

 

gök, açık hava, bulutlu, gün içeren bir resim Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Tasarımda Kolaylık

SUNNY TRIPOWER CORE2’nin benzersiz ürün tasarımı sayesinde harici DC toplama kutusu gerekmez. Bu aynı zamanda sizlere montaj kolaylığı da sağlamaktadır. IP 66 koruma sınıfıyla zorlu çevre koşullarına karşı güvenle kullanabilirsiniz. Ürün, toz geçirmez ve her yönden gelebilecek yüksek tazyikteki sulara karşı koruma sağlar.

Detaylı bilgi için sayfayı ziyaret edebilirsiniz: https://www.sma.com.tr/sunny-tripower-core2.html








 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —