Tarih: 26.04.2018 13:21

SKM, Kahriman'a emanet

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca başkanlığında yapılan toplantı sonucunda 24 Haziran 2018 Genel seçimleri için Gençlik Kolları SKM Başkanlığına Sabahattin Kahriman, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlığındaki aktif çalışmalar sonucu Gençlik Kollarının ortak kararıyla Gençlik Kolları SKM Başkanı görevine getirildi.

Haftalık toplantısında SKM ile ilgili konuşma yapan AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca,” 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Genel Seçimleri için SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) Başkanı olan Sabahattin Kahriman kardeşimize ve kurulacak olan yönetimine başarılar diliyorum. Hep birlikte önümüzdeki seçim sürecini başarılı bir şekilde yürüteceğiz” dedi.

Başkan Sarıca’nın ardından kısa bir konuşma yapan AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları SKM Başkanı Sabahattin Kahriman,”24 Haziran’a sayılı günlerimiz var, kısa süre içerisinde arkadaşlarımızla da istişarelerde bulunarak SKM yönetimimizi kuracağız ve bu süreç de elimizden gelenin fazlasını yapmak için çalışacağız” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —