Tarih: 01.03.2020 19:41

‘’Siyonizmin aile üzerindeki yıkım planı ! ''İstanbul Sözleşmesi'' konferansı düzenlenecek

Facebook Twitter Linked-in

Yeniden refah partisi çayırova ilçe teşkilatı,7 mart cumartesi günü saat 20:00 de çayırova belediyesi kültür merkezinde YRP MKYK üyesi ve uzman psikolog olan Miktat ERDEM’in konuşmacı olarak katılacağı ‘’SİYONİZM’İN AİLE ÜZERİNDEKİ YIKIM PLANI (İSTANBUL SÖZLEŞMESİ) konulu bir konferans düzenleyecek, söz konusu konferansa dair ilçe teşkilatında açıklamada bununan Aykan DÖNMEZ şu sözleri ifade etti.

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ !

2011 yılında mevcut hükümet tarafından alelacele ve oldu bittiye getirilerek imzalanan İstanbul sözleşmesi denilen bu gayri ahlaki sözleşme ile toplumumuzda yaratılmak istenen infial düzenleyeceğimiz konferans ile halkımıza anlatılacaktır.

Aile yapımızı çökertmek için dış güçler olarak nitelendirilen ABD ve İsrail tarafından planlı bir şekilde kaleme alınmış olan bu ucube sözleşme ile aile tehlikeli bir kurum, evlilik ise uygunsuz bir durum olarak sunulmaya çalışılmaktadır.

MUTLAKA İPTAL EDİLMELİDİR

Bizi batıdan ayıran en önemli özellik olan ahlaki ve manevi değerlerimizdir ve bu değerlerimize karşı kasten hazırlanmış olan bu metin ile adeta ahlaki erozyon yasal koruma altına alınmıştır. Aile yapımızın yok olmaması için süratle ve mutlaka bu sözleşme iptal edilmelidir.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.

Konferansın halka ve basına açık olduğunu belirten Dönmez, tüm Çayırovalı hemşerilerim ve değerli halkımız konferansımıza davetlidir dedi.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —