Tarih: 03.02.2014 09:19

“Siyaset boyun eğdirmeyecek!”

Facebook Twitter Linked-in

Bakan Işık, siyasetin kimseye boyun eğdirmeyeceğini söyledi.Feniş altgeçidinin açılışında konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikir Işık ise çok hayırlı hizmetlerin yapıldığına dikkat çekerek, “Bu yolun inşaatında herkese dua etsinler. Çok hayırlı güzel hizmetler yapılıyor. Bu Ferhat’ın sevgilisine ulaşmak için dağları delmesi gibi bir iştir.

 

Bizde sizi sevdiklerinize ulaştırmak için yolları deliyoruz artık. Yeter ki evinize biran önce ulaşın. Allah uğurlu mübarek eylesin. Gebze bizim için çok önemli bir yer. Türkiye’nin hızlı gelişen ve en çok üreten merkezlerinden birisidir. Kocaeli için ne yapsak azdır. Çünkü siz her şeyin en güzeline layıksınız. Bizde her şeyin en güzelini en iyisini sizin ayağınıza getirmek ve sizlere hizmet yolunda gece gündüz çalışıyoruz. Her günü millettin hizmetine adayan bir başbakanımız var. Bir gün bakın Ankara’da bir gün bakıyorsunuz Tahran’da Allah Başbakanımıza güç ve kuvvet versin onu başımızdan eksik etmesin. Bu hizmetler kolay yapılmıyor. Afyondan çıktık Gebze’ye kadar bir kez bile tek şeride düşmedik.

 

İnanılmaz viyadükler yapılmış. Hızlı tren hattı müthiş bir eser olmuş. Bu memleket 11 yıl önce Bolu tünelini bu devlet yapamaz biz burayı patates deposu yapalım denilen bir memleketti. Şimdi ise tüneller geçiliyor. Şimdi bu Osmangazi dalcığı eminim çok önemli bir hizmet görecek. Aşıroğlu köprüsü Osmangazi köprüsü ile birleşince Darıca’nın Gebze’ye Gebze’ninde Darıca’ya bağlantısını ve kavşaktaki yığılmayı azaltacaktır. Ama bunlar yeterli değil. Sizler daha fazlasına layıksınız. İnşallah 1 kilometre ilerde yeni bir kavşağa başlayacağız. Oda bitince Beylikbağı ile Darıca’nın Gebze bağlantısı daha da sağlamlaşmış olacak. " diye konuştu.

 

“İnşallah yakında Gebze’den Halkalı’ya kadar Marmaray'ın keyfini yaşayacaksınız” diyen Bakan Işık, "İnşallah yakında Gebze’den Ankara’ya ve Konya’ya hızlı trenle ulaşacaksınız. Daha çok güzel adımları peş peşe atmaya devam edeceğiz. İlerleyen zamanda boğazın altından arabalar ile geçeceğiz. 11 yıl önce bunlar hayal bile değildi. Marmaray’ı yapamazsınız diyorlardı. Birinci köprüye karşı çıkanlar ikinci köprüye karşı çıkanlar Marmaray'a da karşı çıktılar. Ama şimdi onlarda Marmaray'la boğazın altından geçmenin keyfini yaşıyorlar. Helal olsun güle güle kullansınlar. Sizler bizim arkamızda olduğunuz sürece. Bizde sizin hizmetinizde gece gündüz çalışmaya devem edeceğiz. Sizin desteğiniz ve dualarınız olduğu sürece siyasete kimse boyun eğdiremeyecek.” Dedi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —