Tarih: 24.10.2012 12:46

Siyaset Akademisi sonuçları açıklandı!

Facebook Twitter Linked-in

AKP İl Yönetimi tarafından Şubat ayında başlatılan ve 8 hafta süren Siyaset Akademisi’nin 29 Eylül’de yapılan sınavının sonuçları açıklandı. İl Başkan Vekili Mehmet Uzunoğlu tarafından Gebze ve İzmit Bölgesi’nde yapılan akademilerde ilk üçe giren isimler açıklandı. İzmit’e Caner Demirel, Gebze’de ise İbrahim Özkul birinci oldu. Gebze ve İzmit’e akademiye katılan 1754 kişiden 1403’ünün katıldığı sınavda 1192 kişi 50 ve üzeri puan alarak sertifika alma hakkını kazandı. Birincilerin sertifikaları 14 Kasım’da Ankara’da yapılacak İl Başkanlar Toplantısında Başbakan tarafından verilecek. Tüm katılımcıların sertifikaları ise İl Başkanı Mahmut Civelek’in Umre dönüşü planlanacak etkinlikte verilecek.

 

 

BAŞBAKAN PLAKET VERECEK

 

 

Gebze ve İzmit’in ilk üçünü açıklayan Uzunoğlu, AKP’nin siyasette kalite getiren çalışmalara imza attığını belirtti. Hiçbir partinin hayal etmeyeceği şeyler yaptıklarını ifade eden Uzunoğlu, siyaset akademisine katılımın çok yüksek olması nedeni ile Gebze ve İzmit’e olmak üzere iki ayrı akademi yaptıklarını kaydetti. İzmit’e 810, Gebze’de ise 944 kişinin akademiye katıldığını ifade eden Uzunoğlu, “29 Eylül’de yapılan sınavda katılım yüzde 80 oranında oldu. Katılan 1403 kişiden 1192’si 50 ve üzerinde puan alarak sertifika alma hakkını kazandı. Gebze ve İzmit birincimize 14 Kasım’da yapılacak il başkanlar toplantısında Başbakan plaket verecek. Başarılı olan diğer arkadaşlarımıza ise İl Başkanımız Mahmut Civelek kutsal topraklardan döndükten sonra program yapacağız” dedi.

 

 

 

İLK ÜÇ AÇIKLANDI

 

 

Yapılan iki ayrı siyaset akademisinde ilk üçe girenleri açıklayan Uzunoğlu, başarılı akademi öğrencilerine sertifikalarını da verdi. İzmit’e yapılan akademide Caner Demirel 92 puanla birinci, Mesut Barış 88 puanla ikinci, Zihni Yılmaz’da 88 puanla üçüncü oldu. Gebze’deki akademide ise İbrahim Özkul 90 puanla birinci, Orhan Demir 88 puan ile ikinci, Sinan Öztürk 96 puan ile üçüncü oldu. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —