Tarih: 27.06.2012 09:54

Siyaset Akademisi sınav tarihi ertelendi!

Facebook Twitter Linked-in

AKP Teşkilatları 14 Temmuz’da yapılacak il kongresi yaklaştıkça çalışmaları da hızlandırmaya başladı. Antikkapı’da İl Başkanı Mahmut Civelek başkanlığında dün yapqılan toplantıya ilçe başkanları, belediye başkanları, il yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkanları ile kongre komisyonu üyeleri de katıldı.

 

AKP İl Başkanı Mahmut Civelet, kongre için davet edilecek sivil toplum kuruluşlarının isim listesinin yanı sıra ilçe teşkilatlarından kongre hedefi olan 41 bin kişinin isim isim listesini almaya başlayacaklarını ifade etti. Civelek, ilçe başkanlarından kongreye kaç kişinin katılacağını isim listesiyle birlikte istedi.

 

TEMMUZ AYINDAKİ SINAV EYLÜL'E ERTELENDİ

 

İsmetpaşa Stadında yapılacak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı il kongresi için tribünlerin dışınca çimlere de özel kaplama konulacak. Kaplamanın üzerine de 12 bin sandalye konulması planlanıyor. İsmetpaşa Stadının yanında bulunan Dış Stada da partililer alınacak, sinevizyon gösterimiyle kongreyi izleyebilecekler.

 

AKP Kocaeli İl Teşkilatının bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Siyaset Akademisi dersleri, geçen ay tamamlanmıştı. İzmit ve Gebze’de düzenlenen Siyaset Akademisi’ne katılanlar için sınav tarihi temmuz ayı olarak açıklanmıştı. Civelek, sınav tarihinin ertelendiğini, Siyaset Akademisi sınavının 30 Eylül tarihinde yapılacağını duyurdu. İzmit ve Gebze’den 1000’i aşkın kişi sınava katılacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —