Tarih: 28.02.2014 10:16

“Şişli yanımızda sönük kalacak”

Facebook Twitter Linked-in

Siye yönetimi tarafından samimi bir şekilde karşılan Timur Koç ve ekibi, yapacakları hizmetlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Her tarafta ilgiyle izlenen dev projelerini sıralayan Timur Koç, bir de iddiada bulunu. Koç,  bu hizmetleri yaptığımızda Şişli yanımıda sönük kalacak” dedi.

 

Projelerini tek tek anlatan Timur Koç,  “Çayırova çok sorunlu, sorun biriktiren bir bölge. Son on yılda çarpık gelişme, bölgesel dengesizlikler büyüdü. Akse yaşam güzel bir mekan ve yaşam alanı. Her mahalle ve yaşam burası gibi olmalı. Ve hatta daha iyi olmalı” diye konuştu. Çayırova için müthiş projeler hazırladıklarını ifade eden Koç, “ terminali, hal binası, kapalı pazarları, spor merkezleri,  kültür ve nikah salonları,  kent meydanı olmayan bir ilçeden, gerçek anlamda ilçe olarak söz edemeyiz.” dedi.

 

Semalarımızda Ambulans  Helikopter Uçacak

 

Koç, seçimleri kazanacaklarından şüpheleri olmadığını da ifade ederek, “Göreve geldiğimizde Tıp merkezleri yapılacak, ambulans helikopter Çayırova’nın semalarında uçacak. Fuar sadece İstanbul’un belli semtlerine özgü olmaktan çıkacak. Gençlik merkezi ve emekli dinlenme evleri Çayırova insanın hakkı olduğunu herkes görecek. Denizimizi geri alacağız.  Burada yaşamak cazip hale gelecek. Herkes Çayırova’yı  bir mahalle değil, bir modern kent olarak görecek.” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —