Sisi, başörtüsü ve peçe takıp Rizeli iş adamı ile evlendi

Sisi, başörtüsü ve peçe takıp Rizeli iş adamı ile evlendi

Sisi lakabıyla tanınan trans birey Seyhan Soylu, Rizeli iş adamı Fahri Yazıcı ile evlendi. "Artık mütevazi bir hayat süreceğim" diyen Soylu, törende başörtü ve peçe taktı.

Ilk evliliğini Iran Şahinin yeğeni prens Ataoullah Pehlevi ile ingiltere' de şâşalı bir izdivaç ile dünya evine girmiş ve bu evliliği iran'da olay olmuştu.

Soylu 2. Evliliğini Samsunlu iş adamıyla Antalya'da gerçekleştirdi.

Seyhan Soylu (47) dün akşam 3.evliliği için adım attı. 

Soylu bu kez Rize'nin ünlü   ailelerinden 'Yazıcılar'a Gelin "  gidiyor. 

Aile fırıncılıkla uğraşmakta.

Damat Fahri Yazıcı Turizm ve Taşımacı ( 35 ) yaşındaki Yazıci'nın 2.evliliği.

Soylu 3. Evliliğinde islami kurallara göre yaptı.

Seyhan Soylu (47) dün akşam 3.evliliği için adım attı

Bir dönem ünlü isimlerin menajerliğini yapan Sisi lakaplı trans birey Seyhan Soylu, üçüncü kez evlendi. 47 yaşındaki Soylu, Rizeli iş adamı Fahri Yazıcı ile İslami usullere göre dünya evine girdi.

BAŞÖRTÜSÜ TAKTI

Rize'nin Çayeli ilçesinin tanınmış ailelerinden Yazıcılar'a gelin giden Seyhan Soylu, 35 yaşındaki Fahri Yazıcı ile imam nikahı kıydı. Soylu'nun Yeşilkoy'deki evinde kıyılan nikahta dini ritüeller yerine getirildi. Nikah öncesi evde imam eşliğinde; Kuran'ı Kerim tilaveti yapıldı. Tasavvuf ekibi eşliğinde ilahiler okundu ve semazen gösterisi yapıldı. Soylu, törende başörtüsü ve peçe taktı.

 

640xauto-071.jpg

 

"ARTIK MUHAFAZAKAR HAYAT SÜRMEK İSTİYORUM"

İkilinin yakın dostlarının katıldığı nikah öncesi bir konuşma yapan Soylu, "Bizde öncelik İslami ritüel, Nisan ayında Moğolistan'da Şaman düğünü, Allah nasip ederse yazın da İstanbul ve Rize'de basına kapalı yakın dost, arkadaş ve aile eşrafının katılacağı mütevazi bir 'Kır düğünü' yapmak gönlümüzden geçmekte. Artık yeni adım attığım hayatımda muhafazakar, mütedeyyin bir hayat sürmek istiyorum. Evlilik kurumu sorumluluk ister, geçmişimde yeteri kadar çılgınlıklar yaptık. Artık durulma ve dingin bir hayat sürmek gerek. Benim de hep İslami ritüellerle izdivaç yapmak gönlümde vardı. Allah kalbime göre nasip etti. Geçmişte olaylı Marmara Gemisi sürecinde Kudüs ziyaretimde ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'da yarı hacca nail olduk. Rabbim nasip ederse eşimle birlikte Mekke ve Medine ziyaretleri de yapmak istiyorum. Bu ziyaretler sonrasında da İslami kurallara göre hayatımı idame ettirmek istiyorum" dedi.

1973 yılında dünyaya gelen Seyhan Soylu, yıllar önce cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirmişti.

1-226.jpg



Ankara’da araçla motosiklet çarpıştı: 4 yaralı

Kastamonu’da iki grup arasında kavga: 1’i ağır 2 yaralı

Karabük’teki şüpheli ölümde 1 kişi tutuklandı

Beton mikserine çarpan sürücü hayatını kaybetti

Şırnak’ta şüpheli ölüm: Araç içinde ölü bulundu

Çorum’da otomobil takka attı: 1’i bebek, 3 yaralı

TEM’in Bolu geçişinde tipi şeklinde kar yağışı

Lüks otomobil kamyona ok gibi saplandı: 1 ölü, 2 yaralı

Parka gitmek için evden ayrılan çocuk her yerde aranıyor

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Erdoğan "Türkiye satın alma gücü itibarıyla milli gelire bakıldığı zaman dünyada bu sene sonunda 11. sıraya yerleşecek"

Adıyaman, Kahramanmaraş ve Malatya Memleket Günleri Arnavutköy’de coşkuyla başladı

Demirci’nin 2 milyarlık altyapı yatırımı tamamlandı

Kuyumcu esnafı işçilikte indirime gitti

Şap karantinası meraları boşalttı

Siverek’te çıkan yangında 9 kişi dumandan etkilendi

Okan Buruk: "Bu sonuç lider olarak gelip, lider olarak dönmemizi sağladı"

Otomobil patladı, feci şekilde can verdi

Erol Bulut: "Kontrataktan üç gol yerseniz kazanmanız zor oluyor"

Palandöken geçidinde kar ve tipi nedeniyle mahsur kaldılar

Trump: (Suriye’de öldürülen ABD askerleri) "Bu saldırıya çok ciddi bir yanıt verilecek"

Konya’da otomobil refüje çıktı: 3 yaralı

Mardin’de "Galatasaray Adnan Polat Spor ve Eğitim Merkezi" için protokol imzalandı

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama

Galatasaray, ligde deplasmanda 2 maç sonra kazandı

Galatasaray, Antalyaspor’a karşı yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı

Victor Osimhen cezalı duruma düştü

Mauro Icardi bu sezonki 8. golünü kaydetti

Efeler Ligi: Ziraat Bankkart: 0 - Halkbank: 3

Türkchopper MC, Bilecik’te faaliyete başladı

Fethiye’de hafif ticari araç, elektrikli bisiklete çarptı: 1 ölü

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.