Tarih: 08.03.2014 09:41

Sirmen, kuaförleri ağırladı

Facebook Twitter Linked-in

Sefa Sirmen’in ev sahipliği yaptığı kahvaltı da Sirmen’e İzmit İlçe başkanı Selman Yıldırım eşlik etti. Kocaeli Kuaförler Odası Başkanı Gülseren Turgut ile çok sayıda kuaför katılım sağladı. Birlikte yapılan kahvaltının ardından söz alan Gülseren Turgut, kendilerini ağırlayan Sirmen’e teşekkür etti. 

 

 

‘Sirmen’in Büyük Katkıları Oldu’

 

 

Kahvaltının ardından söz alan Gülseren Turgut, kendilerini ağırlayan Sefa Sirmen’e teşekkür etti. Turgut, “Geçmişte oda binamızı almak konusunda Sefa Sirmen’in bize büyük katkıları oldu. 30 Mart’tan sonra Sirmen’den kuaförler için lokal istiyoruz” dedi. Gülseren Turgut’ın ardından söz alan Sefa Sirmen, kuaförlerden kendisine destek istedi. Sirmen, “Geçmişte Kocaeli Kuaförler Odası’na elimizden gelen katkıyı vermeye çalıştık. Başkan seçilmem halinde lokal talebinizi yerine getireceğim. Bizi kırmayıp davetimize katıldığınız için herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

 

 

‘İzmit Nefes Alamıyor’

 

 

 

Sözlerine devam eden Sefa Sirmen, başkanlık döneminde İzmit’e hayat veren projeleri hayata geçirdiklerini ancak bugün İzmit’in nefes alamaz hale geldiğini ifade etti. Sirmen, “ Biz metro, raylı sistem gibi çağdaş hizmetler beklerken Anıtpark’a bir vagon getirip adını siz belirleyin dediler. İnşallah tramvayı biz hayata geçireceğiz. Bu dönem iddialı projelerle yola çıktık. Geçmişte ne söz vermişsek hepsini yaptık. Bu dönemde tüm projelerimizi yapacağız” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —