Tarih: 13.08.2020 18:09

Sinan Emre Şekerci ünlülerin tercihi Gülüş Tasarımı hakkında bilgi verdi

Facebook Twitter Linked-in

Gülüş tasarımının kompleks bir müdahale olduğunu ve sadece dişlerin değil aynı zamanda dudakların, diş etlerinin ve çevre dokuların da işin içine dahil olduğunu belirten Şekerci nihai hedefin kesinlikle doğal bir gülüş elde etmek olduğunu ve yapılan işlemlerin asla ama asla yapay görünmemesi gerektiğini vurguladı.

 

Gülüş tasarımında dişlerin konumu, boyutu, şekli ve rengi gibi özelliklerin değiştirilmesi sayesinde kişinin yüz yapısı ve kişiliği ile uyumlu bir sonuç elde edilebileceğini belirtti. Sağlıklı bir diş yapısına sahip olmanın önemli bir faktör olduğunu vurgulayan W Clinics diş hekimlerinden Sinan Emre Şekerci, güzel bir gülümsemenin insana büyük bir özgüven ve farkındalık kattığını belirtti. “İlk kez tanıştığınız bir kişide ilk baktığınız yer karşınızdaki kişinin yüzü ve ağız çevresidir. Güzel dişlere sahip olan kişiler karşısındakilerde genellikle sağlıklı, enerjik ve pozitif bir etki bırakırken dişlerinde çapraşıklık, form ve renk bozukluğu olan kişilerin ise daha çok yorgun ve olumsuz bir etki bırakmaktadır” şeklinde ifade eden Sinan Emre Şekerci herkes için daha iyi bir gülüş elde etmenin mümkün olduğunu belirtti.

 

Gülüş tasarımında genellikle dişlere hiç müdahale edilmeden her hastanın yüzüne, formuna ve zevkine özel hazırlanmış yaprak porselen kaplamaların yerleştirilmesi sayesinde daha güzel, parlak ve enerjik bir gülüşün elde edilebildiğini belirten Diş Hekimi Sinan Emre Şekerci gülüş tasarımı sayesinde hastaların öz güveninin arttığı ve kendilerini daha iyi hissetmeye başladıklarını ifade ettiklerini belirtti.

 

W Clinics diş hekimlerinden Sinan Emre Şekerci özellikle şehir ve ülke dışından çok sayıda hastanın gülüş tasarımı için Bursa’ya geldiklerini belirtti ve hastalarına daha iyi hizmet verebilmek için yakın bir tarihte İstanbul ve sürpriz bir yurtdışı lokasyon şubesi açma çalışmaları içerisinde olduklarını belirtti.

 

Kaynak: https://www.wclinics.com.tr/

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —