Tarih: 24.12.2016 17:00

"Sil baştan" demişti! Ölüm 17'sinde yakalandı

Facebook Twitter Linked-in

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde yolun karşısına geçerken kamyon çarpan 17 yaşındaki Oğuzhan Tosun, yaşamını yitirdi.

KAMYON ÇARPTI

Muş'tan 3 gün önce Pamukova'ya gelerek bir fabrikada işe başlayan Oğuzhan Tosun, gece aynı fabrikada çalıştığı amcasının oğlu Kenan Tosun ile işten çıktı. Eve giderken yolun karşısına geçmeye çalışan Oğuzhan Tosun'a kamyon çarptı.

OLAY YERİNDEN KAÇTI

Oğuzhan Tosun olay yerinde hayatını kaybederken, kamyon sürücü durmadı. Jandarmaekipleri kamera kayıtlarından kamyonun markasını ve rengini, ayrıca olay yerinde dağılan parçalardan aracın modelini belirleyerek emniyet ekiplerine bildirdi.

1 SAAT SONRA YAKALANDI

Ön tarafı hasar gören kamyon, yaklaşık 1 saat sonra Bilecik'te ele geçirilirken, kamyon sürücüsü 46 yaşındaki Süleyman Tolaycanlı gözaltına alındı. Süleyman Tolaycanlı ifadesinde, "Sadece bir ses geldi, ne olduğunu anlayamadım bilmiyorum" dedi.

SON MESAJI

Oğuzhan Tosun'un cenazesi Pamukova Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Oğuzhan Tosun'un olaydan kısa süre önce sosyal medyada amcasının oğlu Kenan Tosun ile birlikte çektiği fotoğrafın altına,"Ve yine sil baştan oldu hayat. Geriye bana kalan üç şey, dostlarım, çayım, sigaram (Bir de aşk). İyi ki varsın amca oğlu" yazdığı görüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —