Tarih: 24.07.2014 11:19

Sigortacılar KOSAD iftarında buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli’nin sigorta acenteleri, Dernekleri KOSAD iftarında buluştu, Gebze’nin Adapazarı’nın ve tüm ilçe acentelerinden oluşan yüksek katılımla, 170 kişilik acente meslektaşları İzmit’in Başiskele semtindeki Wellborn otelde deniz kenarında sıcak bir ortamda İftarlarını açtılar.

 

İftara   Sayın (Tüsaf) Tüm Sigorta Acenteleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Büyükçelebi,  Sayın  (SAİK)  Sigorta Acenteleri İcra Kurulu Üyesi Necmi Bulut,  Sayın TÜSAF Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Coştu,  Sayın  (İSAD) Istanbul Sigorta Acenteleri  Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  Meral Jale Bayav,  Sayın SASADER Sakarya Sigorta Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Erdil, Sayın  Sakarya  Üniversitesi Sigortacılık Bölüm Başkanı Erdinç Cesur , Sayın Kocaeli Ticaret Odası Sektör Meclisi İcra Kurulu Başkanı Nazan Topdemir, Sayın Kocaeli Ticaret Odası Sektör Meclisi üyesi  Medet Aydın, Gebze Ticaret odası Meslek komitesi Başkanı Aydan Çetinkaya, Komite üyeleri Halil İbrahim Ehlil, Cüneyt Nalbant, Yılmaz Arıcan Metin Özkan ve Gebzeli Acenteler katılmışlardır.

 

Dernek Başkanı Fahri balaban konuşmasına, (KOSAD) Kocaeli Sigorta Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu adına bir nezaket örneği  göstererek davetimize katılan siz değerli konuklarımıza, hoş geldiniz diyerek hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum, diyerek başladı ve KOSAD Derneğimiz 20 yıl önce kuruldu, Kocaeli’de faaliyet gösteren Acentelerin tek temsilcisidir, gün geçtikçe derneğimize katılımlar artmaktadır, daha önce üye olan Gebze’li acentelerimize seçimden ünce de diğer acente arkadaşlar yükse oranda katılıp bu günde iftar yemeğimizi onurlandırmışlardır. 

 

Kocaeli Sigorta Acenteleri Derneğimiz  24/31 Mayıs 2014 Tarihlerinde Genel kurulunu yapmıştır.  Yeni Yönetime 31 Mayıs 2014 tarihi itibariyle Yönetim Kurulu Başkanı  olarak Ben Fahri Balaban ve yönetim kurulum  oy çokluğu ile seçilmiştir. Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarım, Nihat Güngör, Serkan Günaydın, Nurgül Moldur,  Orhan Topdemir, Esma Bektaş, Sezer Nilgün Aydın,  Metin Özkan ve Emre Kaygısız’dur. İnşallah Birlik ve beraberlik içinde başarılı bir dönem geçirmek nasip olur.  Birlik ve Beraberliği çağrıştıran 11 ayın Sultanı Ramazan Ayının bu güzel akşamında  sizlerle bir araya gelmemizde maddi ve manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan  Hasan Cemil Altınkaya’ya  ve  Auto Fox  ailesine  Şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ederim. Mübarek Ramazan ayının hepimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —