Tarih: 23.01.2020 19:10

Sıfır Bir Filmi İzle

Facebook Twitter Linked-in

2020 yerli filmler izlemek istiyorsanız ve karar veremiyorsanız sizlere yardımcı olalım. Aksiyon ve silahlı çatışma filmi olarak Sıfır Bir filmini izlemenizi önerebiliriz. Sıfır Bir filmi izle için sinema çekimi olmadan HD izleme seçeneğine yönelmelisiniz. Filmi full izleten film siteleri üzerinden sinema salonlarına para kazandırmadan evinizde film izleme keyfini yaşayabileceksiniz. Filmin konusu Adana'daki suç dolu hayatlara dayanmaktadır. Savaş, Cihat ve Azad'ın Adana'dan İzmir'e yerleşmeleri sonucunda olanlar olacaktır. Adanalı çete liderleri bu sefer İzmir'de aksiyon dolu sahnelerle karşınıza çıkmaktadır. Yönetmen koltuğunda Kari Beran Taşkın oturmaktadır. Oyuncular ise Sıfır Bir dizisinden tanıdığımız Savaş Satış, Onur Akbay ve Cengizhan Yurdutek olarak karşımıza çıkıyor.

Hayatlarında yeni başlangıç yapmak isteyen üç arkadaşın filmi Sıfır Bir HD izle sizlere sunulmuştur. Filmde İzmir'e yerleşen arkadaşların geçmişlerinden uzaklaşmak istemelerine rağmen geçmişin onların gölgesi olduğu anlatılmaktadır. Melek isimli küçük kız çocuğun Savaş ve arkadaşlarından yardım istemesi sonucunda ekip tekrardan hareketlenecektir. Savaş ve arkadaşları, Melek'e taciz eden örgüte saldıracaktır. Sıfır Bir Filmini HD izleten site aramak ile uğraşmamdan şimdi Full HD film izleme seçenekleri ile siteden izleyebileceksiniz. Sansürsüz yerli film izle denildiğinde ilk akıllara gelen filmler arasında olmuştur. Sinemada yerli film izlemek problemdir. Sansür kısıtlaması son zamanlarda daha da artmıştır. Evde film sitesinden sansürsüz filmler izlemeniz mümkündür.

 

Çatışma sahneleri bulunan yerli film Sıfır Bir, heyecanlı ve aksiyonlu sahneleri ile izleyicileri büyülemektedir. Sıfır Bir dizisi büyük bir kitle oluşturmuştur. Bu kitlenin yoğun isteği üzerine dizinin filminin çekilmesine karar verilmiştir. Türk aksiyon filmini farklı video oynatıcıları üzerinden izleyebileceksiniz. Sıfır Bir sinema çekimi izle seçeneği de son olarak eklenmiştir. Sinema çekiminde donma ve kasma olmaz. HD sinema çekiminde yerli film izletilen adres olduğunu görebileceksiniz. Sağlam yerli filmler, film yorumları ve 2020 filmleri sitede eklidir. Yeni filmler kategorisinde bulunan Sıfır Bir'i HD izle sitede vardır. Para ödemeden yerli filmler izleten adresler arasında olduğundan şanslısınız.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —