Tarih: 25.01.2022 23:40

Seyfi Boz “Taraftar Şarkıları Futbolun Vazgeçilmezi”

Facebook Twitter Linked-in

 

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ve özellikle Youtube kanalından paylaştığı eğlenceli futbol videolarıyla dikkatleri üzerine çeken Seyfi Boz, “Taraftar şarkıları futbol açısından çok önemli. Bu şarkılarda heyecan ve coşku var!” diyerek konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Özellikle son zamanlarda mizahi futbol içerikleri üreten ve taraftar şarkıları yaparak hayranlarının sevgisini kazanan Seyfi Boz, yaptığı çalışmalarla ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu: “Türkiye’de futbol çok özel bir yere sahip. Aslında sadece Türkiye’de değil, dünyanın pek çok ülkesinde futbola büyük bir ilgi olduğunu söyleyebilirim. Bu nedenle futbolla ilgili çalışmalar da oldukça fazla. Ben de temel olarak eğlenceli futbol içerikleri üretiyorum. Bunun yanı sıra taraftar şarkıları yaparak taraftarların kendilerini çok daha keyifli hissetmesine destek oluyorum. Taraftar şarkılarının futbola çok fazla şey kattığını düşünüyorum.”

Futbol Demek Heyecan ve Coşku Demek

Spor içerisinde yer alan futbolun heyecan ve coşku anlamına geldiğini ifade eden Seyfi Boz, “Sporun her dalı önemli. Ama futbolun bunlar içerisinde en heyecanlı ve coşkulusu olduğunu düşünüyorum. Futbola gönül vermiş bir kişinin maçları coşkulu bir şekilde izlediğine şahit oluyoruz. Bu hep böyledir. Bu nedenle futbolseverler için futbol demek heyecan demektir.” ifadelerinde bulundu.

Taraftarın Coşkusu Futbolcuların Başarısını Etkiliyor

Açıklamalarını sürdüren Seyfi Boz, taraftarın coşkusunun futbolcuların başarısını etkileyen en temel unsurlardan biri olduğunun vurgusunu yaptı. “Taraftar, futbolcuların en önemli destekleyicilerinden bir tanesidir. Bu nedenle taraftarın bir şekilde takımına inanması gerekir. Taraftar şarkıları bu görevi oldukça başarılı bir şekilde üstleniyor.”

Taraftar Şarkıları Futbolculara da Coşku Katıyor

Son zamanlarda yapmış olduğu taraftar şarkılarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Seyfi Boz, açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Ben, taraftar şarkılarının futbolculara coşku kattığına inanıyorum. Bu nedenle farklı takımlar için taraftar şarkıları hazırlıyorum. Bu tür çalışmalarda bulunurken futbola olan aşkımı da işin içine dahil ediyorum. Her ne kadar bir takımı diğerlerinden daha fazla sevsek de her takım değerlidir. Çünkü her biri futbola çok fazla şey katar. Dolayısıyla çalışmalarımı futbol özelinde sürdürmekten ötürü çok mutlu olduğumu rahatlıkla söyleyebilirim.”

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —