Tarih: 17.07.2017 09:33

Sevindik’in altın yumrukları son virajda

Facebook Twitter Linked-in

17-24 Temmuz tarihleri arasında Romanya’nın Valcea şehrinde düzenlenecek üst minikler Avrupa Boks Şampiyonası’nda Sevindikspor Kulübü’nün sporcusu Semih Gümüş de 38,5 kiloda ringe çıkacak.

Kastamonu’da düzenlenen kampta iyi bir hazırlık dönemi geçiren Semih Gümüş kendi kilosunda Avrupa Şampiyonluğunu ülkemize ve bölgemize getirmek istiyor. Aynı zamanda Milli takımın da antrenörlüğünü yapan Sevindikspor’un hocası Selim Vinçoğlu, kampın çok faydalı geçtiğini ve Semih’in şampiyon olarak altın madalyayı ülkeye getireceğine inandığını söyledi.

BAŞKAN BAYRAMOĞLU UMUTLU

Sevindikspor Kulüp Başkanı Gökhan Bayramoğlu, Milli takım kafilesinde bulunan Sevindikli antrenör Selim Vinçoğlu ve sporcular Semih Gümüş ve Alperen Terzi’ye güvendiğini söyledi. Bayramoğlu, “Hocamız ve sporcularımız gerek kulübümüzdeki çalışma, gerekse milli takım kamplarında çok faydalı çalışmalar edindiler. Avrupa Şampiyonası’nda çifte mutluluk yaşayacağımıza inanıyorum. Sporcularımız Semih Gümüş, Alperen Terzi ve antrenörümüz Selim Vinçoğlu’nun ülkemizi çok iyi temsil edeceğini ve şampiyonluğu Gebze’ye getireceğine inancım tamdır. Şimdiden boks milli takımına başarılar diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —