Tarih: 02.04.2012 15:29

Sevim Topaca'dan kanser hastalarına ziyaret!

Facebook Twitter Linked-in

Ziyarete, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nermin Tol, Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Osman Poyraz ile Kocaeli Kanserle Mücadele Derneği Başkanı Gülay Sökül ve dernek yönetimi katıldı.

 

 

Gruba Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Operatör Doktor Hasan Dinelek rehberlik yaptı. 57 yatak kapasiteli olan ve 49 hastanın kanser tedavisi gördüğü servisi dolaşan Sevim Topaca ve beraberindekiler hastaları tek tek ziyaret etti. Hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Bayan Topaca, hastalara havlu ve çamaşır hediye verdi. Topaca’nın da aralarında bulunduğu grup, Başhekim Hasan Dinelek’ten kanser tedavisi gören hastalar hakkında bilgi aldı.

 

 

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Vali Ercan Topaca’nın eşi Sevim Topaca, ziyaretlerinin kanser tedavisi gören hastalara moral verdiğini söyledi. Hastaların genelinin durumunu iyi olduğunu ifade eden Topaca, “Hastalarımızı mutlu gördüm. Kanser hepimizin başına gelebilir. Hastaların genel durumu iyi ama bazılarının çok acısı var. Onların durumu bizi üzdü. Ayrıca hastalar, hastaneden oldukça memnun olduklarını ifade ettiler” dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —