Tarih: 04.11.2011 10:53

Sevgi Mağazaları "sevgiyle" giydiriyor

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı mağdur vatandaşların giyim ihtiyaçlarının giderildiği Sevgi Mağazaları Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü. Paranın değil sevginin geçtiği Sevgi Mağazaları 9 günde bin 750 kişinin giyim ihtiyacını karşılayarak bayrama mutlu girmesini sağladı.

 

 

İzmit ve Gebze’de bulunan mağazalar ile muhtaç vatandaşlara hizmet veren Sevgi Mağazaları Kurban Bayramı öncesi 9 günde yaklaşık bin 750 kişinin giyim ihtiyacını karşıladı. Gömlekten ayakkabıya, takım elbiseden kabana kadar birçok temel giyim malzemesinin bulunduğu mağazalardan yaklaşık 175 bin lira değerinde giysi verildi. Maddi imkanı olmayan vatandaşlar böylece yeni bayramlıkları ile ülkemizde her geçen gün önemi artan birlik beraberlik ve sosyal yardımlaşmanın pekiştiği Kurban Bayramı’na girdi.

 

 

Sevgi Mağazaları’ndan yararlanmak isteyen vatandaşların fakirlik ilmühaberi ve vukuatlı nüfus kayıt örneği ile mağdur olduğunu belgelemeleri gerekiyor. Böylece Büyükşehir Belediyesi’nin uzman sosyal tespit görevlileri tarafından giyim yardımı yapılacak vatandaşların tespiti yapılıyor. Yardıma hak kazanan vatandaşlara mesaj ve posta ile haber veriliyor. Sevgi Mağazaları’ndan, muhtaç üniversite öğrencileri, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu, Cezaevi, Barınma Merkezi ve Huzurevi’nde kalanlara belirtilen evraklarla giyim yardımı yapılıyor. Çeşitli afetlere maruz kalan ailelere yardımda bulunuluyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —