• BIST 100

    14183,03%0,27
  • DOLAR

    42,73% 0,04
  • EURO

    50,22% 0,07
  • GRAM ALTIN

    5936,00% -0,44
  • Ç. ALTIN

    9581,68% -0,25

Sevda Noyan'a ailesi sırt çevirdi ! İsmimizin saygınlığını kirletti

"15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Bizim aile 50 kişiyi götürür" diyen yazar Sevda Noyan'ın eşi Engin Noyan'ın ailesi açıklama yaptı.

GÜNDEM 10.05.2020 23:29:00 0
Sevda Noyan

Açıklamada, "Aile ismimizin saygınlığını kirlettiği için hukuki süreç başlatacağız" denildi.Noyan ailesi adına Selma Türkis Noyan, Tevfik Emre Noyan, Davut Halit Eren Noyan, Murat Noyan, Eser Noyan ve Güliz Noyan tarafından yapılan, sosyal medyada Eser Noyan tarafından yayınlanan açıklamada Sevda Noyan'ın katıldığı televizyon programında dile getirdiği düşüncelerinin Noyan ailesinin düşüncelerini yansıtmadığı belirtilerek, "Noyan ailesi olarak bu şahısa aile ismimizin saygınlığını kirlettiği için hakaret davası açarak hukuki süreci başlatacağız" ifadeleri kullanıldı.

"Sevda Noyan isimli bu şahsın düşünce ve tutumlarının hiçbir şekilde bizler ve ailemiz ile ilişkilendirilmemesini rica ediyoruz" ifadelerine yer verilen açıklamada, "Noyan ailesi bireyleri olarak kendisini şiddetle kınıyor ve protesto ediyoruz" dendi.

"ÇİRKİN VE UTANDIRICI OLAN BU AÇIKLAMALARI...

"Açıklama şu şekilde:

"03 Mayıs 2020 tarihinde Ülke TV isimli televizyon kanalında Arafta Sorular programına katılan Sevda Noyan isimli şahıs; ailemizi ve NOYAN soyadının saygınlığını zedeleyen birtakım görüşlerini hayasızca dile getirerek hepimizi derinden yaralamıştır. Aile bireylerimizden Münib Engin Noyan'ın halihazırda nikahlı eşi olan Sevda Noyan'ın önce insanlık ve sonra ailemiz adına akıl ötesi, çirkin ve utandırıcı olan bu açıklamaları hiçbir şekilde NOYAN Ailesi'nin hiçbir bireyinin düşüncelerini YANSITMAMAKTADIR.

"NOYAN SOYADININ BU ŞEKİLDE KİRLETİLMESİ BİZİ ÜZDÜ"

Sevda Noyan, ailemizin soyadını evlilik yoluyla almış olup, bu şahsın ne kimliği ne de düşünceleriyle hiçbir şekilde ailemiz tarafından benimsenmemiştir. Cumhuriyet döneminin ilk valilerinden olan büyük babamız rahmetli Ahmet Refik Bey'in soyadı kanunuyla aldığı, babamız Dr. Abbas Erdoğan Noyan'ın ve ailemizin diğer bireylerinin onurla taşıdığı NOYAN soyadının, bu şekilde kirletilmesi bizleri fazlasıyla rahatsız etmiş ve üzmüştür.

"HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATACAĞIZ"

Değerli dostlarımız, iş çevremiz, öğrencilerimiz ve aynı soyadını taşımamakla beraber akraba ve hısımlarımız olanlar; Sevda Noyan isimli bu şahsın düşünce ve tutumlarının hiçbir şekilde

BİZLER VE AİLEMİZLE İLİŞKİLENDİRİLMEMESİNİ rica ediyoruz. NOYAN ailesi bireyleri olarak kendisini şiddetle kınıyor ve protesto ediyoruz. NOYAN AİLESİ olarak bu şahısa aile ismimizin saygınlığını kirlettiği için hakaret davası açarak hukuki süreci başlatacağız. Saygılarımızla.

"NE OLMUŞTU?

Haber 7 yazarı Esra Elönü'nün ÜlkeTV'de sunduğu Arafta Sorular programına konuk olan yazar Sevda Noyan, son dönemde gündeme gelen darbe tartışmalarına ilişkin, "15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır" ifadelerini kullanmıştı.

exmhfgcxgaejtzq.jpg

exlourqwoaegfeg.jpg

Isparta’da otomobille motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Otobüste kavga: Şoför ve kadın yolcu birbirlerine saldırdı

(Düzeltme) Sındırgı’da dev turna balığı yakalandı

İstanbul’da trafik yoğunluğu yüzde 85’e ulaştı

Uyuşturucudan gözaltına alınan ünlüler sağlık kontrolünden geçirildi

Mehmetçikle Akademik ve Teknolojik İş Birliği

DARICA BELEDİYESİ 5. İSTİHDAM FUARI’NI DÜZENLENİYOR

Biga’da öğrenci yurdunda yangın paniği: 4 öğrenci dumandan etkilendi

Kocaeli’de altyapı çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı

Bina yıkımı sırasında bitişik bina zarar gördü, facia ucuz atlatıldı

Bitlis’te uyuşturucu operasyonu: 5 kişi tutuklandı

Kırıkkale’de 11 yıl 3 ay hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı

Side Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde Yerli Malı Haftası etkinliği düzenlendi

Bakan Şimşek: "Batman, Türkiye’nin yeni üretim merkezlerinden biri olacak"

Bakan Fidan, BM Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Şahsi Temsilcisi’ni kabul etti

Milyonluk safkan İngiliz atına sağlık taraması

Sinop’ta deniz yüzeyindeki kirlilik vatandaşları endişelendirdi

ÜNİPERSEN maaş zammı için Ankara’da eylem takvimi açıklandı

Ayvalık’ta "Türkülerle Kurtuluş Destanı" konseri

Bafra Çeltik Komisyonu üye seçimi

Görünmez kaza işçiyi hastanelik etti

Kırıkkale’de 18 yıl 10 ay hapis cezası bulunan firari kadın yakalandı

İterek çaldıkları otomobile "kontak" ararken yakalandılar

Samsun’da 6 bin 621 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

Kontrol etmek istediği traktörünün altında kalan yaşlı adam yaralandı

Amasra TTK’ya 20 nitelikli işçi alımı yapılacak

Samsun’un ’vergi yüzsüzleri’ açıklandı

Kara tablo, 6 yılda yeşil örtüye dönüştü

İnegöl’de kafelere sigara denetimi

"Bankacıyız" diye dolandırıcılık yapan 3 kişi tutuklandı

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
2.FENERBAHÇE A.Ş. 16 10 0 6 22 36
3.TRABZONSPOR A.Ş. 16 10 1 5 14 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 16 8 3 5 10 29
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 16 7 4 5 7 26
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 16 6 3 7 4 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 16 6 5 5 -2 23
8.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 16 5 6 5 5 20
9.KOCAELİSPOR 16 5 6 5 -3 20
10.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
12.TÜMOSAN KONYASPOR 16 4 8 4 -8 16
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 16 4 9 3 -14 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 16 2 6 8 -17 14
17.İKAS EYÜPSPOR 16 3 9 4 -11 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 16 2 11 3 -16 9

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.