Tarih: 04.07.2012 15:04

Servis aracının altında can verdi!

Facebook Twitter Linked-in

Şifa Mahallesi 19 Mayıs Caddesi Papağan Sokaktaki evinden sabah saatlerinde işe gitmek için çıkan 15 yaşındaki Muhammet Tarık Hamza, otoban Çayırova mevkiinde karşıdan karşıya geçmek isterken, Mehmet Sönmez'in kullandığı 34 GV 6042 plakalı servis aracının altında kaldı.

 

İddialara göre otobanda seyir halinde olan servis aracı aniden yola çıkan Hamza'yı fark edince frene bastı. Metrelerce kayan araç duramayınca Hamza'ya hızla çarparak 60 metre sürükledi. Ağır şekilde yaralanan Muhammet Tarık Hamza, olay yerinde can verdi. Kaza'dan sonra olay yerine gelen savcılık inceleme başlattı.

 

Ailesi'ne katkı sunabilmek için küçük yaşında çalışmaya başlayan Muhammet Tarık Hamza, işe gitmek için evden çıktı ama iş yerine varamadı. Maddi açıdan sıkıntılar yaşayan bir ailenin ferdi olan 15 yaşındaki Muhammet Tarık Hamza, okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte ailesine katkı sunmak için henüz iki gün önce işe başlamıştı. Sabahın erken saatlerinde işe gitmek için evden çıkan Hamza'yı ölüm yolda yakaladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —