Tarih: 18.06.2012 09:37

Serinlemek isterken hayatını kaybetti!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli’nin Derince ilçesinde, piknik yaptıkları sahilde serinlemek için denize giren 3 arkadaştan biri boğularak hayatını kaybetti. 13 yaşındaki çocuğun cansız bedenine sabah saatlerinde ulaşıldı. 

 

 

Derince İbni Sina Mahallesi’nde oturan inşaat işçisi Osman Nuri Koçak’ın 4 çocuğundan biri olan Yunus Koçak (13) ile arkadaşları Abdulsamet Kaşık ve Emirhan Altay, dün piknik yapmak için 60 Evler sahiline gitti. Bir süre yemek yiyip sohbet eden çocuklar, sıcak havadan bunalınca saat 15.30 sıralarında denize girdi. Yunus Koçak, birden güçlü dalgalar tarafından sürüklenmeye başladı. Su yutmaya ve çırpınmaya başlayan çocuk, rüzgarın da etkisiyle kıyıya çıkmayı başaramadı. Arkadaşını kurtarmaya çalışan Abdulsamet Kaşık da dalgalarla baş edemedi. Kendisi de boğulma tehlikesi geçiren Kaşık, kıyıya çıkarak yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen arama kurtarma ekipleri, uzun süre Yunus Koçak'ı aradı ancak bulamadı. Gece boyunca çocuğa ulaşılamayınca arama çalışmaları sabaha bırakıldı.

 

 

 

Sabah saat 08:00’de tekrar aramalara başlayan Sahil Güvenlik ve itfaiye dalgıçları, iki saatlik aramada Yunus Koçak’ın cesedine ulaştı. 13 yaşındaki Yunus'un cansız bedeni Derince 60 Evler Vapur İskelesi’ne çıkarılarak morga kaldırıldı. Arama çalışmalarını izleyen ve sinir krizleri geçiren baba Osman Nuri Koçak ile anne Songül Koçak’a olay yerinde hazır bulunan 112 sağlık ekipleri müdahale etti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —