Tarih: 07.08.2016 16:44

SERİNLEMEK İSTEMİŞTİ, HAYATI KARARDI!

Facebook Twitter Linked-in

Karaman'da ailesiyle birlikte piknige giden ve serinlemek için girdiği Fisandun Barajı'nda boğulan 11 yaşındaki İzzet Keleş, çevredeki balıkçılar tarafından kurtarıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan İzzet'in duran kalbi yapılan müdahaleyle yeniden çalıştırıldı. Hayati tehlikesi devam eden İzzet, Konya'ya sevk edildi.

SUYA GİRDİ BİR SÜRE SONRA KAYBOLDU

İşsiz İbrahim Keleş, ailesiyle birlikte Fisadun Barajı'na piknik yapmaya gitti. Piknik sırasında oğlu İzzet Keleş, serinlemek için suya girdi. İzzet Keleş, bir süre sonra gözden kayboldu.

ÇEVREDEKİ BALIKÇILAR TARAFINDAN BULUNDU

Ailenin çığlıklarını duyup yardıma koşan balıkçılar, suya atlayıp minik İzzet'i aramaya başladı. Yaklaşık 15 dakika arama sonucu İzzet, kıyıya yaklaşık 5 metre uzaklıkta bulunup, balıkçılar tarafından sudan çıkartıldı. Pikniğe gelen bir erkek hemşirede minik İzzet'e, suni teneffüs ve kalp masajı yaptı. İzzet, daha sonra ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

KALBİ DURDU TEKRAR ÇALIŞTIRDILAR

Duran kalbi, doktorlar tarafından çalıştırılan İzzet, Konya'ya Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan İzzet Keleş'in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Acil Servis önünde bekleyen baba İbrahim Keleş ve ailesi de sinir krizi geçirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —