Tarih: 20.10.2017 11:37

Serhat Duyar mazbatasını aldı

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz hafta sonu Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde düzenlenen BBP il kongresine tek aday olarak katılan mevcut il başkanı Serhat Duyar seçilmiş başkan olmuştu. Kocaeli Adliyesi'ne yönetimi kurulu üyeleri ile birlikte gelen İl Başkanı Serhat Duyar, İzmit 1.Bölge Seçim Kurulu Hakim Hüseyin Öksüz’den mazbatasını alarak yeniden görevine başlamış oldu.

Kocaeli Adliyesi'nden mazbatasını alarak çıkan BBP İl Başkanı Serhat Duyar gazetecilere kısa açıklamalarda bulundu. Duyar, “Seçim kurulu başkanından mazbatamızı aldık sizlere de katılımlarınızdan dolayı her birinize teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar yönetim kurulu üyelerimiz de bizleri yalnız bırakmadı. Çok güzel bir kongre gerçekleştirdik Pazar günü, genel başkanımızın katılımıyla, genel merkez teşkilat başkanımız, genel başkan yardımcılarımız ve çevre il başkanlarımızın katılımıyla; Büyük Birlik Partisi'nin adeta çıkarma yaptığı bir kongre oldu” dedi.

AN İTİBARİ İLE YENİ DÖNEM BAŞLADI

Kocaeli’de de 6 siyasi partinin il temsilcilerinin kongrelerine katıldığını hatırlatan Duyar, “Diğer taraftan oda başkanlarımızın, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, hemşeri derneklerimizin, gelerek kongremizi şenlendirdikleri bir program icra etmiş olduk. Kongremizin bu anlamda coşkulu geçmesi için geçmiş dönemde, geçmiş yönetimde görev alan başkanlarımıza ile yöneticilerimize teşekkür etmek istiyorum. Kongre sürecini geride bıraktık, bugün mazbatamızı aldık. An itibari ile yeni dönemimiz başladı, Büyük Birlik Partisi il teşkilatının yeni döneminin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

TACETTİN DERGAHI ZİYARET EDİLECEK

22 Ekim Pazar günü Ankara’da BBP için büyük kurultayın gerçekleşeceği bilgisini veren Duyar, Cumartesi gecesi 24:00’da Perşembe Pazarından kaldırılacak otobüslere vatandaşları davet etti. Duyar, “Ankara’da öncelikle Tacettin Dergahına, Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabri şerifine gideceğiz, orada duamızı edeceğiz, takiben de salona geçerek Büyük Birlik Partisi'nin büyük kurultayını icra edeceğiz” sözlerine verdi.

SİYASET AKADEMİSİ BAŞLIYOR

27 Ekim'de düzenleyecekleri parti toplantısında icra kurulunu belirleyeceklerinin altını çizen Duyar, başkanlık divanın da açıklanacağını söyledi. Duyar ayrıca, “Siyaset Akademisi ile ilgili netleşen bilgileri paylaşmak istiyorum, bununla ilgili de bir komisyonumuz çalışıyor. 7 Kasım Salı günü Siyaset Akademisi başlıyor, 24 Nisan’da sonlandırılıyor. 25 hafta gerçekleşecek haftalık 2 saatten toplamda 50 saat olarak icra edilecek. Bununla ilgili katılımda 200 TL ücret alınacak. Katılan kadınlardan 100 TL, üniversite öğrencilerinden 50 TL alınacak. Bununla ilgili bir düzenleme 25 Ekim-5 Kasım tarihleri arasında olacak. 7 Kasım Salı günü de ilk Siyaset Akademisi programı başlayacak” ifadelerine yer verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —