Tarih: 28.02.2012 17:28

Şeref Çetin'den yine bir ilk!

Facebook Twitter Linked-in

Ayvalıklı tiyatro gurubu; önceki gün Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde bulunan Bizimköy Hareketli Etnografya Müzesi’nde ‘Ana-Oğul’ ve ‘Misafir’ adlı iki kısa komedi oyunlarını müzeyi gezen seyircilere izlettiler. İlk kez bir etnografya müzesinde tiyatro oyununa yoğun ilgi gösterdikleri gözlenen izleyiciler ise oyun sırasında hareketli dekorla kendilerini adeta bir tiyatro sahnesindeymiş gibi hissettiklerini belirtmeleri dikkat çekti.

 

 

BÜYÜK ALKIŞ ALDI

 

 

Oyunlarını büyük alkışlar arasında bitiren ekip, tiyatroyu bu kez farklı bir alanda indirmenin keyfini yaşadığı haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Genel Koordinatör Haşmet Demirbil’in organize ettiği, Burhaniye Etnografya Müzesinde sahnelenen her iki oyunda; Şeref Çetin Tiyatrosunun oyuncuları; Nalan Durmaz, Sevgi Yami, Şebnem Ergelen, Zeren Eğinli ve yönetmen Şeref Çetin’in performansı izleyicinin takdirini kazandığı gözlendi.

 

 

AMAÇ GÜLDÜRÜRKEN BİLGİLENDİRMEK

 

 

Oyun sonunda görüşlerini aldığımız tiyatro topluluğunun yönetmeni Şeref Çetin, amaçlarının her geçen gün tiyatro salonlarından uzaklaşan seyirciye tiyatroyu yeniden sevdirebilmenin yanı sıra etnografya müzesini ziyaret eden vatandaşlara ziyaret ettikleri müzede sergilenen eserleri akıllarda daha da kalıcı halde anlatabilmek olduğunu vurguladı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —