Tarih: 03.09.2022 15:40

Sercan Taştan: Brezilya Fönü Özel Keratin Karışımlarıyla Yapılır

Facebook Twitter Linked-in

Brezilya fönünün de sahip oldukları kuaför salonlarında sıklıkla gerçekleştirilen uygulamalar arasında yer aldığını belirten Sercan Taştan, keratin karışımlarla yapılan fönün saçlara canlılık ve hacim kattığını ifade etti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Taştan, “Brezilya fönü kadınların ilgi gösterdiği fön çeşitlerinden bir tanesi. Uzman kişilerce yapıldığında başarılı sonuçlar sunan Brezilya fönü, düz saçlara ulaşmak isteyen kadınlara uygulanıyor.” ifadelerinde bulundu. 

Brezilya fönünün diğer düzleştirme yöntemlerine göre daha sağlıklı saçlara ulaşılmasını olanaklı kıldığını belirten Taştan, “Brezilya fönü saçları besliyor. Çünkü düzleştirme esnasında keratin karışımı kullanılıyor. Keratin, saçların daha canlı ve sağlıklı görünmesini sağladığı için Brezilya fönünün de bu konuda önemli bir konumda bulunduğunu söylemek olanaklı. Ayrıca Brezilya fönü ile düzleştirilen saçlarda kalıcılık da daha fazla oluyor. Uzun süre düz saç kullanılabiliyor. Uygulamayla ilgili bilinmesi gereken pek çok husus bulunmakta olup bunlardan ilki, Brezilya fönünün uzman kişilerce yapılması gerektiği. Kendisini bu konuda yetiştirmiş kişiler, hangi adımları uygulaması gerektiğini bildiği için çok daha başarılı sonuçlara ulaşılabiliyor.” sözleriyle Brezilya fönü hakkında açıklamalarda bulundu. 

Saçların Çok Daha Canlı Görünmesini Sağlar

Kıvırcık ya da kabarık saçlarda uygulanan Brezilya fönünün saçlara zarar vermediğini belirten Sercan Taştan, bu uygulamanın saçların çok daha canlı görünmesine katkıda bulunduğunu da ifade etti: “Brezilya fönünün saçlara çok çeşitli faydası bulunuyor. Bunlardan ilki, kalıcılık oranının bir hayli fazla olması. Yani uzun süre düz saçlarınızı kullanabilirsiniz. Öte yandan keratin karışımı kullanılması, saç tellerinin çok daha sağlıklı bir form kazanmasını sağlıyor. Özel olarak hazırlanan keratin karışımı, bir yandan da saçları besler ve parlaklığı arttırır. Bu sayede daha sağlıklı, düz ve canlı saç yapısına ulaşılır.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —