Tarih: 12.07.2012 12:42

Şerafettin Saka Gebze’ye veda etti!

Facebook Twitter Linked-in

YEMEĞE KENT PROTOKOLÜ KATILDI

Gebze Ağır Ceza Reisi ve Adalet Komisyonu Başkanı Şerafettin Saka, Gebze’ye veda etti. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde Dilasa Restaurant’ta verilen veda yemeğine Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Ercan, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, GYTE Rektörü Orhan Şahin, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran ve Ahmet Kisbet’in yanı sıra adliye müdürleri, ilçedeki sivil toplum kuruluşları temsilcileri de katıldı. Veda yemeğinde kısa bir konuşma yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Bakırköy’e ataması yapılan Gebze Ağır Ceza Reisi ve Adalet Komisyonu Başkanı Şerafettin Saka’nın güzel hizmetlerle anılacağını söyledi.

 

GEBZE DOSTU OLARAK UĞURLUYORUZ

Başkan Köşker konuşmasında şunları söyledi: “Göreve geldiği günden bu yana Sayın Saka ile iyi bir iletişim ve dostluk sürdürdük. Gebze’ye gelip hizmet edip, süresi dolunca başka bir yere atanıp kentimizden ayrılarak giden dostlarımızdan üzülmeyeni görmedik. Gebze’den ayrılırken üzülmemek elde değil. Sayın Saka’nın yakın bir yerde göreve başlıyor olması bizler için bir teselli. Kendisiyle sık sık görüşerek bilgisinden ve tecrübesinden yararlanma fırsatı bulacağız. Gebze dostu olarak uğurladığımız Sayın Saka’ya yeni görevinde başarılar dilerim.”

 

GEBZE ADINA TEŞEKKÜR EDERİM

Başkan Köşker’in ardından söz alan Gebze Kaymakamı Salih Karabulut ise şunları söyledi: Memuriyetin beklide en kötü yanı; görev yaptığınız kentte edindiğiniz dostlardan günün birinde ayrılmak zorunda kalmak. 4 yıllık dönem içerisinde Sayın Saka ile uyum içerisinde çalıştık. Sıcak ve samimi dostluklar kurarak birbirinden güzel hizmetlere imza atan Sayın Saka’ya tüm Gebze halkı adına teşekkürlerimi sunarım. Yeni görev yerinde başarılar dilerim.” Yemekte son olarak söz alan Gebze Ağır Ceza Reisi ve Adalet Komisyonu Başkanı Şerafettin Saka ise, “Bizim için kutsal olan vatan toprağının her noktasında, ay yıldızlı bayrağımız altında, her şart altında göreve hazırız. Bir kardeşiniz olarak her zaman emrinize amadeyim. Saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi. Yemeğin ve konuşmaların ardından Saka’ya Başkan Köşker tarafından yağlı boya tablo hediye edildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —