Tarih: 14.10.2017 17:27

Seo, Kobilere Kazandırıyor

Facebook Twitter Linked-in

SEO hem küçük ölçekli hem de orta ölçekli işletme sahiplerinin hayati bir parçasıdır. Arama motoru optimizasyonu yeni müşterilerin siteyi ziyaret etmelerini sağlar ve bu nedenle satışları artırır. KOBİ’ler SEO yönetimlerini yapmıyor ya da güncel tutmuyorlarsa, online bir varlığa sahip olmalarının hiçbir anlamı olmaz. Yeni ve potansiyel müşterilere sahip olmak isteyen girişimciler bunu en iyi şekilde arama motoru optimizasyonu ile gerçekleştirir. Ayrıca ürün pazarına yeni giren girişimciler ve KOBİ’ler için tüketici güvenini kazanmak çok daha zordur. Bu nedenle, SEO onlar için çok daha önemlidir.

Araştırmalara göre, arama motorunda aranan bir site, ilk sayfada, ilk sırada çıkıyor ise tüketicilerin güvenmesi de çok daha kolay oluyor. Bir sayfanın arama motorunda en üst sırada çıkması aynı zamanda, bu sayfanın ilgili arama motorunun da güvendiği bir sayfa olduğu anlamına gelir ve bu güvenin sağlanması da yapılan SEO çalışmaları ile gerçekleşir. İyi pazarlanabilir online ürünlere sahip olmak, marka bilinirliği adına çok önemlidir. İyi bir SEO yönetimine sahip olmak, tüketicileri de sizin sitenize yönlendirir.

Son yıllarda dijital dünyada SEO üzerine pek çok çalışma yapılıp, aynı zamanda SEO Uzmanlığı olarak bilinen bir meslek ortaya çıkmıştır. Türkiye’de 2013 yılından itibaren bu konuyu gündeme taşıyan, Türkiye’nin en yaratıcı ve dinamik kuruluşu ZEO Agency, bu yılda büyük bir etkinliğe imza atmayı planlıyor. 20-21 Ekim tarihlerinde iki gün boyunca sürecek olan etkinlik Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de gerçekleşecek olup, tüm dünyada adını duyurmuş pek çok SEO uzmanını bir araya getiriyor. Etkinlik kapsamında arama motorlarının çalışma mantığı, web sitenizi nasıl çok daha bilinir duruma getireceğiniz, SEO’nun önemi ve getirileri konusunda dünyaca ünlü uzmanlar fikirlerini paylaşırken, aynı zamanda workshoplar ile uzmanlarla tanışma fırsatını yakalamakla kalmayacak, kişisel sorularınızın da ecevabını n güvenilir ağızdan alacaksınız. Etkinlik detayları ile ilgili bilgi almak için ZEO Agency’nin web sayfasını ziyaret edebilir, chatbotlar üzerinden canlı destek alabilirsiniz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —