Tarih: 24.03.2016 10:01

SEN TÜRKSÜN BÖYLE YAPAMAZSIN DİYENLERE FENA PATLADI

Facebook Twitter Linked-in

Borussia Dortmund ve Almanya Milli Takımı'nın Türk asıllı futbolcusu İlkay Gündoğan'ın eski sevgilisi model ve oyuncu Sıla Şahin, hakkında yapılan "Sen bir Türk'sün bu şekilde hareket edebilir misin" şeklindeki eleştirilere sert yanıt verdi.

"TÜRKİYE'DE KADINLARA YER VERİLMİYOR"

Şimdilerde Hannover 96'nın kalecisi Samuel Radlinger ile birlikte olan Sıla Şahin, Almanya'da başarılı olmasının sebebini anlattı. "Türkiye'de bazı kadınlara bir yere gelebilmeleri için yer verilmiyor." diyen Şahin, "Bu çok üzücü bir durum. Almanya'da yaşayarak kendi özgürlüğümü kazanarak bulunduğum noktaya geldim." ifadelerini kullandı.

"AİLEM RAZI OLDUKTAN SONRA KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ"

Hakkında yapılan eleştirelere sert yanıt veren Sıla, "Orada bile 'Sen bir Türk'sün bu şekilde hareket edebilir misin' Sen çok özgürsün' diye tepkiler aldım. Bu hayat benim, ailem razı olduktan sonra kimseyi ilgilendirmez." şeklinde konuştu.

PODYUMDAN SAHAYA İNMİŞTİ

Dünyaca ünlü erkek dergsi Playboy'un Almanya baskısında yer alan çıplak fotoğraflarıyla tanınan fotomodel ve aktrist Sıla Şahin, Kadınlar Futbol 1. Lig 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor'da forma giyen yakın arkadaşı Filiz Koç'un antrenmanını ziyaret etmişti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —