Tarih: 23.05.2012 14:31

Sel mağdurları unutulmadı!

Facebook Twitter Linked-in

 

İlk etapta kuru gıda yardımı yapan Kızılay ekipleri, daha sonra giysi, eşya ve maddi yardım için çalışmalarını sürdürecek.

 

Geçtiğimiz hafta tüm yurtta olduğu gibi Çayırova’da da aşarı yağışlar nedeniyle çok sayıda ev ve iş yerleri sular altında kalmış ve vatandaşlar, zor anlar yaşamıştı. Bu çerçevede ülkemizin en büyük yardım kurumu olan Türk Kızılayı, Çayırova’da yardım çalışması başlattı.

 

Kızılay Çayırova Şubesi tarafından başlatılan yardımlar önceki gün Şube Başkanı Halil Keskinoğlu ve beraberindeki ekiple yardım paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. 48 haneye yapılan yardım paketlerinin ilk etabında kuru gıdalar verildi. Kızılay ekipleri ayrıca ailelerde bulunan çocuklara da giysi yardımı için isim tespiti yaptı. Ayrıca Kızılay vatandaşlara önümüzdeki günlerde eşya ve maddi yardım yapmayı da programına aldı.

 

YARDIMLARIMIZ SÜRECEK

 

Türk Kızılayı Çayırova Şubesi Başkanı Halil Keskinoğlu yardım çalışması çerçevesinde yaptığı kısa açıklamada, “İlçemiz genelinde sel felaketinden zarar gören vatandaşlarımızı tespit ettik ve yardımlarımızı başlattık. Biz kurum olarak vatandaşlarımıza gereken yardımlar için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Burada önemli olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını az da olsa gidermektir. Çok büyük zarar gören ailelerimizi de tespit ederek ciddi yardımlarımız olacak” şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —