Tarih: 16.11.2017 08:51

Seks robotları üretiliyor

Facebook Twitter Linked-in

Tasarladığı ve hayata geçirdiği seks robotlarını test eden ve yakın bir tarihte 3 boyutlu yazıcı teknolojisi ile seks robotundan bir bebek sahibi olmayı uman Sergi Santos'un seks robotlarının üretildiği atölyesi ilk kez görüntülendi.

Atölye bebek kafaları, bacaklar ve peruklarla çevrili. Müşterilerin isteklerine göre tasarlanan seks robotları en mükemmel haliyle alıcısına ulaştırılmaya çalışılıyor.

Sergi'ye göre robotlar zaman içerisinde müşterisinin nelerden hoşlandığını ve neler istediğini öğreniyor ve buna göre bir ilişki başlıyor.

Sergi Santos, erkeklerin seks yapmaya ihtiyacı olduğunu ve kendisinin de bu isteği gerçekleştirdiğini düşünüyor. Santos tasarladığı seks robotlarının teninin harika olduğunu, robotun taşınabilir ve çok amaçlı kullanılabilir bir yapıya sahip olduğunu vurguluyor.

Sergi'ye göre gelecekte her evde bir seks robotunun bulunması olağan hale gelecek. Ten altına konulan sensörler sayesinde robot her dokunuşa tepki verebiliyor. Robotla ateşli anlar yaşamak isteyen kişilerin tabiki ilk olarak robotu açması gerekiyor.

Yapay zeka teknolojisi ile donatılan seks robotları yalnızca konuşma değil ayrıca tepki verme ve iletişime geçme imkanı da sunuyor. Ancak robotlar hala oldukça basit. Farklı yüz ifadelerine sahip değiller ve ağızlarını konuştukları gibi hareket ettiremiyorlar. Sergi'nin yaptığı şey aslında Siri ve Amazon'un Alexa'sını bir seks bebeğine getiren teknoloji türü.

Sergi'nin 16 yıldır evli olduğu eşi Maritsa da seks robotları üzerinde çalışıyor. Eşini seks robotu ile paylaşma fikri kulağa biraz tuhaf gelse de Maritsa pek öyle düşünmüyor. Çift zaman zaman yataklarına bir seks robotu bile aldıklarını belirtiyor. Maritsa bir evlilikte erkek, eşini her zaman tatmin edemiyorsa eşinin mutlaka bir seks oyuncağının olduğunu söylüyor.

Sergi, ''kendini yalnız hissedenler, ilişki kuramayan toplumsal sorunlar yaşayan insanlar, evli olan ancak cinsel hayatlarını daha da güzelleştirmek isteyen çiftler bu robotlara ilgi gösteriyor'' diye konuşuyor.

Lumi Dolls, piyasadaki boşluktan yararlanan genç girişimcilerin oluşturduğu bir şirket. LumiDolls'un kurucularından Sergi Prieto, 'Hizmetlerimiz dünyada benzersiz ve büyük beklentiler yarattı' diyor.Genelev, erkeklerin ve muhtemelen kadınların 'fantezilerini sınırsız olarak yerine getirebilecekleri' bir yer.

34-001.jpg35.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —