Tarih: 17.09.2014 15:21

Şekerpınar'da bıçaklı saldırı

Facebook Twitter Linked-in

 Bölge derbisinde Mustafapaşaspor, Dilovası deplasmanında Dilovası Belediyespor’u 1-0 ile geçti.B Grubu’nda Serhatspor evinde Doğantepespor ile 2-2 berabere kalırken Darıca Kale Bayramoğluspor yine evinde ağırladığı Çamçukurspor’a karşı 1-0 kaybetti. Haftaya damgasını vuran olay ise Şekerpınar Stadı’nda yaşadı.

 

Alikahya Belediyespor karşısında ev sahibi takım Şekerpınar Gençler Birliği’nin 1-0 galibiyeti ile biten maç sonrası Şekerpınar tribününden sahaya giren bir kişi konuk ekibin kalecisi Ferhat’a bıçak salladı. Akli dengesinde problemler olduğu öne sürülen zanlı polis tarafından gözaltına alındıktan sonra, araç içinde de sağa sola tekme atmaya çalıştı.

 

Zanlının bir süre sonra serbest bırakılması ile şaşkınlık konusu oldu. Şekerpınarspor Teknik Direktörü Hasan Hüseyin Köse serbest bırakma kararının son derece yanlış olduğunu belirtip bundan cesaret alınıp farklı kişilerin de aynı tavra yönelebileceğine işaret etti. Maçın son derece dostane bir havada başlayıp sona erdiğini belirten Köse söz konusu vakadan ötürü Alikahya Belediyespor camiasından özür dilediklerini sözlerine ekledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —