Tarih: 10.04.2017 10:48

Şeker, köylerde 'evet'i anlattı

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Kocaeli Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, SKM çalışmaları kapsamında halk oylamasının son virajında Başiskele'de Servetiye, Kazandere, Aksığın, Tepecik, Serindere, Camidüzü ve Doğantepe köylerini ziyaret ederek vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlattı ve 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylamasında destek istedi.
AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker'in Başiskele ilçesinde köylere yapmış olduğu ziyaretlerinde AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Şahin Talus,ilçe yöneticileri, ilçe gençlik kolları yöneticileri ve belediye meclis üyeleri yalnız bırakmadı. Kalabalık bir ekiple ziyaretlerini gerçekleştiren Şeker'e köylerde ilgi büyüktü.
 
YAŞLI VATANDAŞLARIMIZ OYLARINI KULLANIRKEN ÇOK DİKKAT ETMELİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Başiskele ilçesinde bulunan köylere yapmış olduğu ziyaretlerinde bir araya geldiği vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatırken, 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylamasında oy kullanırken 'evet' oyunun beyaz kısımda yer alacağını, hayır oyunun ise kahverengi bölümde yer alacağını hatırlattı ve oy kullanırken bu konuya özellikle dikkat edilmesi gerektiğini ve bu konuyu her vatandaşın çevresine dikkatli bir şekilde anlatması gerektiğini ifade etti.
 
SAĞLAM ADIMLARLA İLERLEYEBİLMEK İÇİN 'EVET'
Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, ülke olarak 2023,2053 ve 2071 hedeflerine en kolay ve emin adımlarla ulaşabilmek için 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylamasında 'evet' oylarının olabildiğince yüksek oranda çıkması gerektiğini söylerken, sözlerinin devamında; " Almanya,Fransa,Hollanda başta olmak üzere çoğu Avrupa ülkesi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için yapılacak olan halk oylamasında sonucun hayır çıkması için ellerinden geleni yapıyorlar. Dünyanın en büyük on ekonomisi içerisinde yer alabilmek için son sancılarını çeken ülkemiz, Allah'ın izni ile bu günleri de geride bırakarak hedeflerine ulaşacak. 16 Nisanda yapılacak olan halk oylaması ne Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, ne AK Parti'nin ne de şahsi olarak İlyas Şeker'in meselesidir. Mesele artık memleket meselesidir. Geçmişten günümüze 93 yıllık Cumhuriyet tarihimizde hain şer odakları, ülkemizde tohumlarını sürekli ekmeye çalıştı ve çalışmaya devam edecekler. İşte tam da bu güzden Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte ülkemizin prangalarından kurtulması ve sadece bölgesinde değil tüm dünyada söz sahibi olabilmesi için 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylamasında pusulada 'evet' oyuna mührümüzü vurmalıyız. Unutmamalıyız ki tercih edilen her 'evet' oyu, aslında tüm şer odaklarının suratına vurulacak bir tokattır." şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —