Tarih: 21.01.2015 09:52

SEKA’da Osmanlı Türkçesi kursu başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Başvurularwww.tdedkocaeli.org.tr adresinden online olarak yapılacak.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sanat Edebiyat Kültür Akademisi’nde (SEKA) Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi tarafından düzenlenen kurslara bir yenisi daha eklendi. Sanat Edebiyat Kültür Akademisi’nde(SEKA), 2 Şubat Pazartesi gününden itibaren Osmanlı Türkçesi kursu başlayacak. 

 

 

Pazartesi ve çarşamba

 

Her hafta pazartesi ve çarşamba günleri 18.00-21.00 saatleri arasında düzenlenecek olan Osmanlı Türkçesi kursları için başvurular www.tdedkocaeli.org.tr adresinden online olarak yapılacak. Bir aylık eğitimin sonunda sertifika verilecek olan kurs ücretsiz olacak. 

 

 

Diksiyon, İngilizce, Farsça kursları

 

Öte yandan TDED Kocaeli Şubesi’nde her salı ve perşembe 18.00-21.00 saatleri arasında Diksiyon ve Hitabet Kursu, cuma günleri İngilizce Kursu, pazar günleri 14.00-17.00 saatleri arasında Farsça Kursu veriliyor. 

 

 

Tded kocaeli’de her cumartesi

 

TDED Kocaeli Şubesi’nde her cumartesi Dr. Erdoğan Akkanat ile saat 10.00’da Ney ve aynı gün saat 13.00’te Tarihi Türk Mûsıkîsi Topluluk çalışmaları gerçekleştiriliyor. Hoca Ahmet Yesevî’nin Dîvân-ı Hikmet’ini Dr. Ali Vasfi Kurt ile saat 14.00’te okunmaya başlıyor. Her 15 günde bir de Şiir Dinletisi programı gerçekleştiriliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —