Tarih: 24.03.2012 09:47

Şehit Topaloğlu'na bin ağaç!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ağaç dikme seferberliğini Kandıra’da sürdürdü. Orman haftasını ‘Ağaç dikme bayramı’ ile kutlayan Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Ahmatlı Köyü yolu üzerindeki boş alana bin adet ağaç dikti. Törene babası Necmettin Karaosmanoğlu ile birlikte katılan Başkan Karaosmanoğlu, öğrenciler ile birlikte dikilen ağaçların Cudi Dağı’nda Şehit düşen Polis Memuru Recep Topaloğlu adına dikildiğini belirtti.

 

 

ÇOCUKLARLA BİRLİKTE BÜYÜYECEK

 

 

Bugüne kadar milyonlarca ağacı toprakla buluşturan Büyükşehir Belediyesi yüzlerce vatandaşın katılımıyla Kandıra Ahmatlı Köyü yolu üzerindeki boş alana bin adet ağaç dikti. Üniversite öğrenciler ve çocuklar avuçlarıyla fidanların dibine toprak doldurarak alanın yeşillenmesine katkıda bulundular. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, Kandıra Lisesi, Kandıra Anadolu Teknik ve Anadolu Lisesi, Tema Vakfı üyeleri, Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

DİKİLİ BİR AĞACINIZ OLSUN

 

 

Ağaç dikme törenine konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,  Büyükşehir Belediyesi olarak her yıl bir milyondan fazla ağacı toprakla buluşturduklarını belirtti. Başkan Karaosmanoğlu, “Ağaç dikerek çocuklarımıza bugünden daha güzel bir gelecek bıraktığımıza inanıyoruz. Bu törenlere katılan vatandaşlarımız mutlaka bir ağacı toprakla buluştursun. Biz bulduğumuz her köşeye ağaç dikmeye çalışıyoruz. Kocaeli’deki yeşil alan miktarı hızlı bir şekilde artıyor. Vatandaşlarımızı belediyemizin yaptığı ağaç dikme bayramlarına bekliyoruz. Burada birlikte fidanları toprakla buluşturalım. Böylece her Kocaelilinin dikili bir ağacı olur” dedi.

 

 

ŞEHİT TOPALOĞLU ADINA BİN AĞAÇ

 

 

Törene babası Necmettin Karaosmanoğlu ile birlikte katılan ve ağaç dikimi yapılan alanda babası ile birlikte dolaşan Başkan Karaosmanoğlu, 3 metreden fazla boy atmış fidanları kendi elleriyle toprakla buluşturdu. Yaptığı konuşmada ağaç dikiminden sonra Kocaeli’ndeki şehit cenazesine katılacağını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Öğrenciler ile birlikte diktiğimiz bu fidanları Cudi Dağı’nda şehit olan Polis Memuruz Recep Topaloğlu adına hediye ediyoruz. Şehidimiz toprakla buluşmadan onun adına bin ağaç dikmiş olduk” diye konuştu.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —